BUT JODI IF DAS HOW YUH MADDA USED TO BE AND YUH AND SHE BREED SAME TIME……….??????

WHA DAT SHOW YUH? IS LIKE YUH NUH KETCH DI CAMERA FI LOOK INA DI LENS AND SEE DI BIGGER PICTURE…..APPARENTLY HOWEVER YOU WERE BROUGHT UP NUH WORK OUT TOO GOOD FI SOCIETY CAUSE SOCIETY A FEEL IT UNDER YUH..BECAUSE DI BRES DEM DID LONG WHEY DAY DI EXCESSIVE NAKEDNESS DID DEH PAN FULL PAUSE..NOW DI BRES DEM DO AND NOT EVEN HEAL GOOD BUT DEM INA NIGH DEW.. ONE TING MI HAFFI TELL YUH DOE………NOT BECAUSE YUH PUT IN IMPLANT MEAN YUH NUH FI WEAR BRA….AND MAYBE YUH NEVA LIKE BRA BEFORE BUT THEY DO HELP TO LIFT THE BREASTS AND IF YUH DID WEAR DEM WID YUH REAL BRES DEM MORE REGULAR YUH WUDDEN NEED DIS BIG SUPPORT SYSTEM RIGHT HERE…SUH DI BRES DO…..YUH A WALK NAKED AND WHILE DOING SO, IT IS NOT WORKING FOR YOU :travel

***********Di sender ask mi fi caption but mi si seh mi finger dem get whey likkle bit :angel **********

IMG_5161-Optimized

IMG_5162-Optimized

24 thoughts on “BUT JODI IF DAS HOW YUH MADDA USED TO BE AND YUH AND SHE BREED SAME TIME……….??????

1. but ah weh mi miss? whats the matter this week Jodi honey? Hush…you live what you learn sweedie…some do better and some don’t have the mental capacity to do better so the do the same…har madda probably did fast now Jody faster…smh

2. so her excuse is because her mom and immediate family dress like slut thats why she a do it .. Jodi we never think u have broughtupsy from day 1 so explanation isnt necessary hopefully u daughter nuh grow fi be a follower like yuh.

Good morning everyone 🙂

3. Jodi said she knows the EXAMPLE she has to set for her DAUGHTER and the naked dressing THAT SHE NOW EXHIBIT is HOW HER MOTHER, AUNT,COUSINS DRESSED…… :travel Im’ma leave the worrying or lack there of, for you Jodi
    #HEALTHYexamplesDOmatter #YuhThink

4. HEAR Ya, “gone viral”. ME waa fight u!!!! Az a matta a fak guh a u bed!!!

morning jmg, met, bloggers, peepers and all, blessup!

5. So if my mother was a drug addict or a whore, I would continue the legacy of being a drug addict or a whore? kmt shi fi guh siddung, fi har head nuh screw too good

6. Her Post screams help on so many levels it’s not even funny; 1 person can’t be so dense I can’t even bash you, you remind me of QQ y’all both need a psychologist I just feel sorry for the generation y’all brining into y’all mucky lives to grow up in this F*ry psychological therapy is strongly needed.

7. Me tell unoo long time sah d tings dem wah ppl chat bout dem AFFECTED dem !!! lie dem a tell wen dem sah it dont. It meck kim lock dung herIG dolly dis an dat a post dash wud every day. Dem only act like dem ok dem is not plus a dem owner friends dah behind d computer a bash dem .

8. Well well!!Met I’m in a popular group on facebook n all of di men dem a mad over jodi’s boobs n dressing n asking is who dat in the pic with her boobs by her waistline a henker dung!! Me a tell u although she a get big up me did Lil shame fi say mi know her from JMG!!

9. Jodie looks really good, she’s cute. I think by the time her daughter is older, she is gonna be fine, and instill life lessons and morals in her daughter.

1. Oh really? Is that how it works out? if she wild now and having a baby didnt slow her down…why would her child being older do that…she said it up there herself…HER MOTHER WAS THE SAME WAY. Is this Jody…please guh siddung…if she doesn’t have morals, what morals can she instill in her child? PLEASE…IF JODY DOES NOT BELIEVE THAT THEIR IS ANYTHING WRONG WITH HER CURRENT LIFESTYLE WHY WOULD SHE TEACH HER CHILD TO BEHAVE DIFFERENTLY? That might require likkle common decency and some education…and probably for her to exit the dancehall scene..

10. JODIE IF IT NAH BOTHER U WAH PPL A SAH BOUT U BREAST WAH U KEEP MECKIN VIDEO FAH MI SI IT ALL OVER FB BOUT U BREAST DEM ONE GROUP A SCHOOL PICKNEY MECK POST BOUT IT INNA A GROUP NAME ” ALL SCHOOLS” SOH TAP TALK BOUT U NOH CARE CAUSE IT A BOTHER U HOOE D CAR U POST A YOURS BE CARFUL D ROAD

11. U BREAST DEM DID NEED MORE TRAINING U TECK AFF D TRAING BRA TOO QUICK U WEN TOO DES GI SHOW DEM AFF SOH DATS Y DEM LEAN SOH DATS ALL SOH IF U FEEL GUD BOUT DEM TAP CHAT