That’s certainly not ninja man.
I know who he is and she have a right fi hide him to how the ting set ina 2017..push through Trong Body stacious with you nice muscular bawdy man!
HOW OONU SO RASS WICKED DWLLLL, THE HAIRLINE NO ADD UP AND NINJA WAY TALLER THAN THAT. EVERYONE HAVE A PURPOSE IF A EVEN AGONY, FOR ALL DEM MAN DEH NO LOOK LIKE DEM GRIND WID MERCY
This time you got it wrong met. That’s not ninja man, thats her husband raj. Him nuh like lime light and keeps a low profile.Nice guy to chat with, him have a welcoming personality.them relationship not perfect but them a hold on.
Ewwwwwwwwwww Ninja Man? I would hide it til Thy Kingdom come.
But a hype she a look y u a hide u man wah u have fi soh long
Ninja mouth look like a disease buddy head. These girls have noooooo shame
A nuh ninjaman DAT looooool if is him how she dweet? That mouth.. Girl bye u stomach strong
These days best thing to keep your relationship secret. Go girl.
Lo dwl lol
Den if a ninja har man how come she nuh reach furda inna di music??? a mean mi know ninja can pull nuff strings. suh a wah goes??
That is not ninjaman the hairline don’t match up.
3:56 Yes a true, especially wen u a teck married man or community whore , noh true?
That’s not ninja man…
Dats not Ninja Man, dat man have lil meat on his bones and his fingas look youngish and plump
That’s certainly not ninja man.
I know who he is and she have a right fi hide him to how the ting set ina 2017..push through Trong Body stacious with you nice muscular bawdy man!
A ninja really a kill it?
a ninja fi true? mek me kin ova
HOW OONU SO RASS WICKED DWLLLL, THE HAIRLINE NO ADD UP AND NINJA WAY TALLER THAN THAT. EVERYONE HAVE A PURPOSE IF A EVEN AGONY, FOR ALL DEM MAN DEH NO LOOK LIKE DEM GRIND WID MERCY
She never come on onstage and sey she married!?
So how long ago was she with Mavado then?
This time you got it wrong met. That’s not ninja man, thats her husband raj. Him nuh like lime light and keeps a low profile.Nice guy to chat with, him have a welcoming personality.them relationship not perfect but them a hold on.