STACIOUS IS BECAUSE IS NINJAMAN A YUH MAN WHY YUH A HIDE HIM

SENDER:-If a your man fi 8 yrs, why hide him face

**STACIOUS AS A YOUNG WOMAN WITH AN OLDER MAN YUH CAN MEK NINJA SORT OUT HIM LIKKLE CHAIRS WHEY INA HIM MOUT SO YUH DOE HAFFI HIDE HIM**

18 thoughts on “STACIOUS IS BECAUSE IS NINJAMAN A YUH MAN WHY YUH A HIDE HIM

1. Den if a ninja har man how come she nuh reach furda inna di music??? a mean mi know ninja can pull nuff strings. suh a wah goes??

2. That’s certainly not ninja man.
    I know who he is and she have a right fi hide him to how the ting set ina 2017..push through Trong Body stacious with you nice muscular bawdy man!

3. HOW OONU SO RASS WICKED DWLLLL, THE HAIRLINE NO ADD UP AND NINJA WAY TALLER THAN THAT. EVERYONE HAVE A PURPOSE IF A EVEN AGONY, FOR ALL DEM MAN DEH NO LOOK LIKE DEM GRIND WID MERCY

4. This time you got it wrong met. That’s not ninja man, thats her husband raj. Him nuh like lime light and keeps a low profile.Nice guy to chat with, him have a welcoming personality.them relationship not perfect but them a hold on.