STAP TELL LIE PAN DI PEOPLE DEM!

Batty Man ——- and spreading in Kingston JA

The name is Junior— living in Kingston, play seh him love di gyal dem and a man ah ——! How mi know cuz him give it to mi…. And ah —- whole leap ah mon in Kingston JA… He needs to be brought to do light so mi ah do it for him… Likkle —- ——- since January so all who —– him or vice versa need fi go —-…. —- him time soon come!!!!!

smh-Optimized

0 thoughts on “STAP TELL LIE PAN DI PEOPLE DEM!

1. Observer how I’m suppose to know him and I can’t see his face,,,people is fast to say lie
    When u don’t know,, where was he or what was he doing there for his name to be call up
    Sometimes people need to think about the situation.
    No straight man name should be in any kinda talk like this,,
    So on that note I agree with the sender, spare no one

1. tru mi noe you know up di tings dem enuh….but a chue fram yuh stra8 yuh name fi stra8 to once it lean ova inna dem talks yaw a suspekk ting

BTW smaddy ova di post weh seh PAP DUNG luk if is a man r ooman fimme nuh please

Leave a Reply to Lundun Cancel reply