mi like how a kiprich a close it fe de clash cuz him very good for dat him can clash mi give him props fe dat……suh no lady g,tanya,patra etc ..stink cuda hire few more ooman
lets be real here. No way the show will start at 8 pm. The earliest it will start is 10 pm. ( more likely 10:30 – 11 pm) So many artists will drop off the list and the running order will be re-arranged.
Where’s the Teacha doh metty :hoax
__________________________________ a cyah manij :hammer
nature get more time dan gyptian a lieee…nature yuh large man
wah kine a muziq tattoo yeye bwoy have dats him a get 7mins
beenie man need 45 mins him worth it ooooooooooooooooooo
ishawna get uh much :ngakak……….eat food yah my girl 5min a nuff ooooo
uh much pus-c showings mins d’angel get :nerd
mi like how a kiprich a close it fe de clash cuz him very good for dat him can clash mi give him props fe dat……suh no lady g,tanya,patra etc ..stink cuda hire few more ooman
dancehall mattress nikki z a emcee
Met, how me nuh see Don Dadda pon e list??
…except for thé likkle 1min back up interview with Miss Kitty
But mi nuh see what time Muma Saw scheduled fe perform (only a 2 min interview at 3:21am)
this dont look like a final version of the lineup too many things missing
:ngakak
u si mi seh mi was on the phone wid di people dem? thats the final lineup sorry :mewek2
So many other artists are missing….Sting I’m disappointed!
mackerel , jose wales etc burro banton…mi jus now see wha joncrow belly a talk bout so hold..
Last year line was better I think!
3 the hardway is jose wales burro banton n mackerel
lets be real here. No way the show will start at 8 pm. The earliest it will start is 10 pm. ( more likely 10:30 – 11 pm) So many artists will drop off the list and the running order will be re-arranged.
I see they’re still trying to make ishawna happen