STROKES CORRECTION

8 thoughts on “STROKES CORRECTION

1. Why unnu still a call Lisa name? Di poor girl a mind her business. She nuh do da popo something deh pon the football field…2 yellow card di ref give him & him gone sit down pon bench

1. Smaddy inna di comment section a try incriminate di girl fi she dead and a reply to it…lol her madness deh pon an introvert level so she nah hurt a soul (just chat shit) but fi unnu madness deh pon an extrovert level like unnu waa hurt di gal or use unnu likkle ‘triggers’ fi draw her out & all now she nuh raise her hand or call nuh popo…Lowe di gyal mi know her long time & if u say boxing ring, she will follow u go in deh & do her ting…but di bag a cussing & word dropping nuh phase she cause she used to it from she born

2. What a hard read! Damn sender you can’t even compose a proper sentence, at times I had to guess what you were trying to say! No punctuations at all geez Full time to take way yourself from people business and go back to school so you can better yourself ok! Good luck Sis!

3. A couldn’t quiet Toya unnu a talk…if di girl nuh waa war, why fake shit and send in comments pretending to be her to FORCE her in a war? Kmt

4. All mi know Stella zugly badd and r body crawny nuh blow wow!!! DADA stomach strong like d rock of Gibraltar fi fxcks u….Eeeeewwww

5. All I know who every send this in need to go back a primary school. Maybe 1 grade smh this a the hardest read every. Stella stop send in yourself to promote your party.. because we all know you cant construct a good sentence, and you just a name out things that you tell everyone nothing that is not know to the street.