SUGAR MAMA ROLE ADVOCATE

Monique stop gwan like u a miss goody goody! When u know u a side chick weh a breed fi Ricky weh u affi a tek care a him n shadae n dem son. Ricky tell u him nuh want no more Pickney n u say u haffi have it cause u nuh have none. Dwl

Stop call Dose when u stress cause him n shadae a fren too!

We use to be friends until u start gwan like u betta than mi sugar mama play u role

7 thoughts on “SUGAR MAMA ROLE ADVOCATE

1. Bumbo!! A muss lie yuh a tell.

Monique. Wise up you know who the sender is. IF ITS NOT SHADAE, WHO LOVES BEING CHEATED ON. It’s one of your enemy you call friend, that’s sleeping with Ricky. Your pregnancy is killing her. If you have you suspicions, move quickly and lock off. If you don’t know who it is, reduce all friendships and only keep family around. If you keep yourself opened this, mountain of hate will be at the hospital during your delivery, with nuff obea.

1. Big pussy Shaddae u hurt no bloodclatt. stop send en Monique dutTy bitch Some gyal a real man clown. A nuff more baby him a get pon u bloodclaaat since u claim u a wife