SUH A PIMPIM DID BUN DUNG DI HOUSE FI KARTEL?

ALL MI A GUH SEH IS DESSY MEK YUH BREDDA PAY BACK DI MONEY PLEASEEEEEEEEEEEEE CAUSE MI GET ABOUT 30 PAGE OUTA DI 96 AND IT BRUTAL. MI JUS A PUT THIS LITTLE PIECE AS IT IS NOT AS DAMAGING AS THE REST THAT IS IN THE DOCUMENT

14 thoughts on “SUH A PIMPIM DID BUN DUNG DI HOUSE FI KARTEL?

1. Time for Jamaicans to hear the truth be stop glorifying this criminal. Expose like how R kelly a get expose

2. Di appeal nuh look good .. dépôn insta a gwaan like killa groupie him confuse … mi tink him se killa obeah him wah day … ole criminal

3. This story with vybz kartel proves the following:

1) Kharma is real,

2) It’s usually the simple mistakes we make in the past that comes back to bite us in the ass,

3) evil will never supersede good, because God designed this universe to run one way and one way only, by doing good.

4) never try to gain the world by trampling on others.

This is one man you cannot buyout, not after all that you have done to me.

If i was stupid you would have killed me too, do you remember that night at back road when you sent the likkle girl to try to get me out of the hotel compound so you could kill me?

Guess what? It’s a good thing I don’t buy prostitutes, it’s a good thing mi nuh frighten fi woman else I would be dead now.

you and Wayne south plan up to mek Mooney come identify mi, den you send your killers fi mi.

Wussy! Dead! I’m smarter than that, and you should have remembered I’m the same one keeping your secret.

Enough said, die in prison you big wussy!!

4. Bout yuh name world boss, you think you are so slick that you can’t get fukked.

Remember, when we were in horizon, I told you don’t try to bride the jurors because it already loud up, even tavear Edwards knew. And from it loud up so much that plan cannot work again, but you continue and then cause di dam man fi Inna problem.

Yuh fi hear, stop keep suh much yes man roun yuh, keep some man who can help guide you and help you make good decisions.

Look how stupid yuh bi, you know seh yuh wah kill lizard, why Sen guh pick him up at the busiest plaza in Portmore?

That plaza have so much cameras you dumb fukk. Then, you pick him up, why didn’t you mek Shawn storm disarm him phone from him guh Inna di car? Stupid…..

Look what you did to me, I lost years out of my life chuu you and your corruption, plus I lost almost $40 million JMD. And why?

All because you want di spotlight fi yuh self only.

Yuh fi dead,

You know how much time shawty COULDA dead pussy?! Shawty use one of the same taxi drivers dat me use when she going to supermarket. Ah chuu mi nuh wicked n corrupt like you.

Now to yuh Shawn storm, stop move like kartel ah fuk yuh Inna you batty, you jealous over him like is yuh man.

5. Di world is going to know di real you, Dat you are a Rapist, a murderer and a evil person.

All those females talking about Gaza must remember that one day it could be their daughters or little sisters you rape.

And you Cory, you shouldn’t setup the rape, I watched tamara cried and begged while kartel and him friend dem rape Har, and why? All because you want ratings from dem.

But later ah dem same one wanted to kill yuh tuh, dam fool.

Bwoy, shub out mi fukkin money weh yuh owe mi or yuh aguh guh a prison gut tek some haaaard backaz like weh unuh give tamara.

Dessy, pussy, yaw chat? When kartel did want to kill Cory why yuh never tried to help? When Cory setup fi tamara get rape right pon di same road weh unuh live, why you never stop it as di bigger bredda?

Alla unuh fi dead.

Mi set a nice trap fi unuh, such come try kill mi.

Batty man kartel, I could also make you do Time fi rouch murder tuh, remember that I was at horizon wid unuh. Ah chu di Caribbean search team fool dats why dem get di phone but never get di chip. And yuh an sivva a grin off unuh teeth like unuh slick. Remember seh ah we same one help traffic di 3 phone dem come give you after di warder name bling drop it off giwi wid you cigarettes dem. Mi know the brand phone dem, mi know alla what you plan. Achuu mi nuh wicked.

Yuh fi dead.

6. Plus kartel kill the mortician woman where him use to carry the body them go burn . That’s why lizard body cant be found . People a celebrate him not knowing the things that devil did .

7. Shawn storm had to take the fall with him, else kartel men them would kill his mother , he did so many things. May God forgive him .

8. Pussy Unnu a run off Unnu mouth and a hide, you know all this so why you never disclose it to the Feds batty bwoy suck unnu madda, sound like u plan a extortion bout money… Dunce bat..FYI … If you’re on a crime seen when crime happened and did nothing about it, didn’t report it, your just as guilty fuck head……you’re getting the same charge….

9. I like Busta Ryhmes but he should not continue to support a serial killer.What did Popcaan do why he is not getting an American visa?The system knows he was beening lead and gave him a chance.Do not support wrong doings Poppy and I truly wish you the best.

10. For G. CITY,

FYI:

http://dpp.gov.jm/reporting_a_crime

Read pussy, if you can.

Being a witness to a crime is not the same as being involved in the crime, even so, the DPP clearly states that there’s no legal obligation to contact the police.

Now, did you say something about “dunce?!”…….