SUH MI GET DIS MESSAGE

shame
*********PICTURES AND NAMES WITH-HELD– SUH MI GET DIS MESSAGE AND AS UNO KNOW MI KINDA IFFY WID EXPOSING UNDERCOVER MEN…BUT DEN MI GET DI MESSAGE FROM DI MAN IN QUESTION AND MI FEEL ITS A LESSON TO YOU THIRSTY NEGROS ON SOCIAL MEDIA……….A GUD FI UNO… IF YUH HAVE A WOMAN WHY YUH A RUN BAKKA ONE NEXT WOMAN?*******
There’s this boy that nuh stop message down me phone I’m a tranny and him have him real woman n no stop message down me phone n**** born wid p**y and me born as man so she no suppose to in a argument with a artificial woman fi her man sending in the screenshots now
N*** tell yuh man come out a mi inbox him know mi a tranny n still in my inbox (Edited) the (Edited) from portmore you should be a she u a real woman n yuh man back a the tranny mi tired a unu
DI THIRSTY NEGRO—Hey good evening me know (Edited) inbox u bout a post nuh badda try put cuz is a batty weh a act like a girl me get involved with weh deh a Netherland then me find out seh is a man an tru me nah give in to im, im a try ball mall me so nuh badda post it
MY RESPONSE-Dat happens when you are a thirsty man with a woman

4 thoughts on “SUH MI GET DIS MESSAGE

1. hey as much as dem dawg yuh enuh admin all a smaddy else picture nd everything else get release nd who fi vex,vex enuh..now i b-lev de artificial pus-c battyman

2. Den di tranny a cuss seh him tiad a di man a haunt him like duppy, from I was birth. Den di man run come a defend..you know I believe di tranny. Poor ooman a yawd gwine lay head a pillow wid dis bwoy and believe she summen solid, probably all a boast pon her relationship. Tenk you Faada I nuh grudge nuhbaddy cause nutten is ever as it seems.

3. Yu fi loud up di dutty germs dem MEt kmt. When me tell u say me skeptical bad bad dese days is like me rada stay single cause dem man yah nah partial ntn… Dem a undacova fish an dem a grind a bagga gal weh a walk wid pure germs undaneath dem

4. so much man is going two ways especially the MARRIED MAN DEM MOST OF THE MARRIED MAN DEM USING THEIR WIFE AS A SCAM CAUSE A MAN DEM REALLY WANT…poor gal dem whole shit up its very sad how these men a F**K MAN FOR CLOTHES N MONEY …SAD CASE butTRUE STORY …MET NEED FOR MAKE THE BATTYMAN LIST AGAIN …SO THE WOMAN DEM KNOW WHO FOR LOOK OUT FOR:-)