JODY ANSA CRYSTAL

23 thoughts on “JODY ANSA CRYSTAL

1. dis yah video cuda stay de chuet,krsytal nah nah dem up and spit dem out piece piece…shame dis arms shame nd don’t know how to come back from it keep on phuck’n wid de gurl nd yuh wi see de evil weh yuh serve in due time..set a low lives

2. Jody u mouth really look stink fi true, you need to visit the dentist, the bubble gum nah help, u mouth permanently tink. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. She eating that gum like she hungry this gir ain’t tired of getting beat up and everyone know Kim give box std these bitches nasty the world knows Jodi and Kim sell pussy ain’t nothing new . But real talk Jodi needs to see a doctor bout her breath everyone talking bout it . Kim how you claim you hot girl and bed on the floor ?

4. Kim me kn crystal nah lie soh y u falla jodie an meck u nasty business buss out kim u kn d truth sah a jodie a trouble crystal but u kn jodie have u secert soh u fraid fi tell jodie fi stop goh luk bout u kids dem man a low party d money u have a keep party goh build u sum wry fi d kids dem u need fi send dem sum clothes. Kim wake up

5. fake butty and fake breast………….I want to know what are these girl doing to make their money for them to do breast all these expensive name brand and expensive cars…..please someone tell me the secret to that cause I want to know….

6. Omg I wonder how my x feels now that I left him for a girl like this ????!!!!! Jodi u have no class … Decent ppl don’t talk and chew at the same time … Jah know I feel it for u because ur lost and u need to look into urself … U r a mother now take that into consideration … U just embarrass urself my girl and Chrissy dunnnn u … Lol

7. LOL i cant help but remember seh is pure ungraded Jodi get inna CXC and she a do dem again and again fi years, she is just a cruff that will never change, her mix ups excite me thoo lol

8. Di way how she keep a admit seh har mouth stink is like she feel very relief seh biggaz buss it….well at least somn good com outta di war caa shi get somn off har chest weh did a kill har deep dung loll

9. But look how she a bait up harself doe like she a bad gyal.. If likkle Sammy beat u to frazzle it no tek Biggie fi sidung pon u an spread yu out Jodi so settle yu self an go look after u daughter weh u seh sick smh.. An har mouth muss stink fi true cause everybody always cuss an tell har di sameting.. Another thing , the amount a time things flair up an u hear the tings dem regarding u an Kim frenship an u still nah tek heed cause u know a Kim a di breadwinner ..bwoy likkle gal u life sad bad

10. Shi an kim betta min yankee ( shi kn who)))) dat inject er an kim kill her mmmmmmmmm wid dat butt injection mmmm jodie goh wash u sheet

11. If dem did have a olympics fi cussing she muss win it! Cause Lawd She done dem and Jodi video couldda stay! She nuh even defend har self life she defend har right fi walk round with har breast dem out! Den all Kim can sey is the girl have in har wear and lef hair! Dem muss shame!

12. Dentist can’t help her she has an infection in her throat from all that different dick sucking trust me that girl is a walking disease she and her friend look nasty and careless birds of a feather flock together true the girl a tell bout them nastiness!!