SUH TIONY A YUH DID A GWAAN SUH FI DI CREDIT?

SUH TIONY  A YUH DID A GWAAN SUH FI DI CREDIT?

Yes tiony gwan stunt pon them because u know without ur so call sugar weh u say u Ave u can’t stunt pon them😂 meet wat away sh go digicel go go gwan bad fi 5000 credit and she so call hot smh me would a well want to see weh some a them gyal ago do without the man the overseas that they have 😂😂😂

14 thoughts on “SUH TIONY A YUH DID A GWAAN SUH FI DI CREDIT?

1. I don’t blame her one damn bit Digicel has gotten frm worst to worstest (if wud guh suh) even topping up from overseas de tax weh dem tek nd by de time ppl mek two call nd use little internet service de money gone. Down to the richest a man want back him exact change..big up yuh damn self Toni nd if yuh haffi guh back a headquarters guh back agen muma

2. Digicel awful, hot or not, you haffi talk fi you right. If you no trace and strip them kill you wid run around. Me cross fi them.

3. When digicel ready fi take yuh credit ah nuh nuttin normal and when u call the customer care agent all them do is put yuh pon long hold and carry yuh around. This was my situation sometimes ago I received an international top u I used some of the credit to activate a international plan leaving the balance of 2600 on my phone. Anyway mi start making some international calls only to find out that my international minutes wasn’t been charge. The balance that I had on my phone was been charging instead of the international minutes all of my local credit gone. So mi call customer care for them put on back my credit and charge the calls to the international minutes that I had activated on my phone but there system wasn’t charging my international calls to it and I was making only Canadian calls. Anyhow customer care give mi one piece ah runner around the first agent mi talk to was a man he tell mi by 24hr my account will show the changes mi say all now mi call till mi blue . every time u get a different agent u have start the same long explanation over and over like is the first call. Mi get so mad to how mi did upset if there head office was next-door mi house would ah go in their go choke some baddie . boi mi understand why the girl have to behave so digicel have a way to give u the run around when dem thief yuh credit.

4. But i wpuld gwan worst mi noh wrong her nuff a uno money cum light das y uno would gwan ad fi 5000 dalla worth a credit