SUH WHEY MIKE PICTURE DEH?

Natalie Murray the time you tek a worry bout me and my friend them and who Pablo a grind yuh guh sort out yuh sad life bcuz the police man weh yuh breed fah mek u a walk n obeah n kill off d people them gyal picney bcuz him cocky busy than Olympic Way….. Everyday yuh get up u a talk bout what yuh achieve and all your money do is visit the obeah man fi all a d gyal them weh mike deh with

k (2)

7 thoughts on “SUH WHEY MIKE PICTURE DEH?

1. Sender not lie u telling anybody know the family a them know that’s all them good fah, walk n obeah people ova them stay bad man, every gyal weh Mike deh with him tell them how him woman nasty n miserable that’s y him nah stop gi r bun Mike all send d gyal them picture inna Natalie house…. Natalie yuh life sad bad so stop pretending baby girl

2. If the this stay bad family all inna obeah how it is possible for the man to still talk bad bout him woman and still out deh wit otha woman, how that happen, the obeah must not be too strong…

3. Dutty Peter Gaye and har friend dem wey use dem batty and a clean villa sidewalk unuh need to go back to basic school and get unuh life sort the f**k out and tap worry bout ppl wey a mek moves and a set foundation. Btw a who unuh mek write dat and send it in fi unuh cause mi know not one a unuh can construct a proper sentence.

4. Me smell bad mind all over this lol …unno a none progressive element how the f**k unno fi a worry over ppl life when unno stagnant AF the gyal weh a mad unno naffi use har batty… pussy nor har mouth to get where she at in life when unno batty and mouth stop work WEH UNNO AGO DO YAH NOW?????..DWl cause unno pussy stop work from unno eye deh a unno knee….GOGETTER NATALIE BiG UP U DAMN SELF

5. n unno batty and mouth stop work WEH UNNO AGO DO YAH NOW?????..DWl cause unno pussy stop work from unno eye deh a unno knee….GOGETTER NATALIE BiG UP U DAMN CLEAN SELF…. Cause u baby daddy name never call in a batty f**cking… them gyal deh p***y shitty

Leave a Reply to Icandy Cancel reply