SUPERMARKET THEFT

Di sender seh this is a popular hair dresser who go ina di people dem supermarket a try come out wid rum and wine………fi di christmas season..Smile fi di camera o

https://www.facebook.com/PinkwallOfficial/videos/422202558197975/

8 thoughts on “SUPERMARKET THEFT

1. I understand that she is a “thieft”. I do not condone stealing under any circumstance … but I truly believe that these people were going overboard. Making fun of her … realizing she can’t ad won’t do anything, because she would rather endure that …. than go to jail. I see pictures of thieves posted in business places all the time and I’m almost certain that they didn’t have to go through this ridicule to get their pictures taken. But dem lucky cause if a did some gyal …. police would haffi come. No video naw mek. No pic naw tek. Dwll. Mek dem and Babylon work it out dung a station. Teef mout sweet suh dem will talk dem way out of it. Go see how many of dem same employees deh thieft from dat same store on the regular. Smh

2. I have an idea how they got her to do this shameful video. The ultimatum must have been Dweet or go prison Fi The holidays. I would rather go prison and keep my dignity…look how dem a do di poor teefing ooman!!

3. I would have dropped the bottles and meck dem know dem was too heavy and mi couldn’t hold dem. If dem a teck picha and video then meck dem lose dem stock to. Fck outta here, wah di holding a di tings fah? Nuff a dem employees wah a teck picha and a chat nobody teef like dem. Nuff supermarket dem run to di grung wid dem teefness. No customer in deze places teef like di employees. #facts.

Now, I am not condoning any teefing, just dat deze staff going on too extra.

4. So the lady is handcuffed and dem a force har fi hold the 4 bottles dem…she should have dropped every rass mek dem mash splash and dash….I doe like that big belly oman. I don’t condone the stealing and the unnecessary humiliation.

5. This is what they do in Mandeville. Go inside any of the supermarkets there is always a couple pictures of thieves on the wall holding the things they stole.

6. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak F**kka yuh tap teef! look pan wah she go teef tuh wey can do widout :rolleyes: Like di bloodclaat ooman wey teef candle…. candle? shit dem can do widout wey nuh even necessary…. mi like dem type a tings yah cause teefing is an addiction tuh… if dem a get away wid dem ago continue. lady dress nice and everyting yow an look deh could neva tell.

7. When I first saw the video, i thought i was the one with the view that I do not condone what the employees were doing, especially the big belly woman. No way I condone the act of the thief, but I personally think this level of humiliation is totally unnecessary. It is better to let them find the money and pay ten times the cost for the items (trust me, she woulda find it fass), than to humiliate people like this. And I agree with some of the bloggers, nobody no tief like some a unnu same employees.