SUZIE Q COME AGEN BECAUSE DAH BAWLING YAH NUH BEAT OUT TOMMYLEE OWN

MI DUS GET DIS INA MI BOX…I GUESS ME A DI BAWLING AUDIO RELEASER…..SUZIE Q WE WAA HEAR HALLARING ..DIS DOW WIN 🙁

For Immediate Release,

Media Madness Ja. has received a Voice Recording which is allegedly of Suzie Q’s ex husband artiste Mr. Absolute crying that he is going to end his life. We would like to express that life is a gift and no matter what “Life Goes On.”

0 thoughts on “SUZIE Q COME AGEN BECAUSE DAH BAWLING YAH NUH BEAT OUT TOMMYLEE OWN

1. Mister Habsolute seh “im preffa ded, im preffa tek him own Bloodclaat P’claat life..” As weh dem teach wi ah di suicide conference…di question tuh axe Mister Habsolute is “Sir, do you have a plan/”…in odda wrerds “Whey yuh plan fi use, poison, rope, knife or gun?” Mister Sar don’t badda wid di killself attitude….yuh life hab more value. Where dere is ah will, dere is ah way!

2. Met not ting go soo they were having a conversation about the house the build together close by IRIE FM & he wos venting how he feel about is share she wants to hold on to .

1. I feel suziq feel she is a prized catch eno because mi nuh know why she want it look like di man a dead ova har and a she do dirty things

3. Suzie Q u realized u can’t bring no 3some to spanner banner so now u miserable . Poor spanner better start bow cause we all know u love u pssy lick by women mr absolute used to bring them home to u don’t make met get the other side of the story tyday we line up for JMG . U suzie Q love suck pussy remember u son catch u in the act that’s why him can style u up & chat to u any anyway nastiness spanner ready to dump u ass cause he don’t do 3some dutty bitch . Met we have her file u soon get the interview from across town.

4. Met cause she realize she make a big mistake spanner will not bow or lived nastiness with her , u think a easy gal she demanding & controlling she love her freakness poor spanner wooooooooooooo.

5. good day met & bloggers! i don’t think SHAGGE WONDER mean it when him sey him will kill him self! SHAGGE mi fren lef de dutty nasty suck pu$$$y wicked gal,to GOD SUZIE Q will never find a next man fi treat her,the way SHAGGE do,this man sit dung an build wid de bitch,from the ground up,give the man fi him share,a what him fi get, sell de bloooodclaaaaaat house an give the man him money,yu dutty bitch cah bring spanner guh live in a de house wah shagge wuk hard an bulid!

6. Shaggy seh Big man doe cry and mr bawlsolute I mean absolute aa bawl out rasscloth mi side a hot mi noo sah.. mek mi tun in fi prime time news and see if him finally get the buss him always wanted lol woiiiiieeeeee

7. Anonymous aka Mr Bawler absolute .. we all no is you with u tiad self meking that comment … u seh u prefer dead gwan nuh old man must work and nuh deh pon pinkwall

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi caaaaaaaaaaaaa badda wit Met and har blogger dem eno cho man Ms Jamaica bout touch heart

8. shaggy thief suzie q brand new studio things and all 100,000 us dolla a resturant things inna atlanta sell and gi man money fi play him tune , and get the house a atlanta and still a bawl bout money from the mansion a ochi a wah a pussy between him leg r sumthing … well mi hear seh him lean still mek mi stop yah

1. BATTY MAN BLOOODCLAAAAAAT YENDI SUZIE Q DAUGHTER/SON GO ON FIND YOUR SELF A WOMAN BATTY BOY,YU AN YU SADAMITE MUMMA NEED GOD,WHA KIND A THINGS HORCE THIEF FI YU MUMMA? A THE MAN EQUIPMENT DEM,WHA HIM USE FI EDIT VIDO ALLY,& AS FI THE RESTURANT THINGS DEM,STILL INNA DE CHARGE A ATLANTA,BATTY MAN YENDI TELL YU MUMMA FI TELL YU WHO YU REAL FATHER IS,THE TIME YU DEH MAN YAH A RUN YU BLOOODCLAAAAT MOUTH,JUST MEMEBER SEY A HORCE FILE A FISH LIKE YOU FI LIVE IN A USA,A PURE OBEAH YU MUMMA WOK DUTTY BATTY BOY!

9. Pon a serious note doe no lie nor mek up..SUZIE Q A REAL SADAMITE. A SADAMITE ALWAYS AFFI DEY A IRIE FM,A SUNSHINE LEF DUNG DEY NOW….

10. :ngakak. I’m very serious Tommy Lee video made me feel real sorry for him
    He just have to change up him style and stop the demon talk and he will get my ratings

11. MI NUH SURE IF ABSOLUTE A FISH BUT MI DID HEAR HIM NAME CALL PON BATTAM ONE TIME DUNG INNA DI EARLY NINETIES FROM WHEN DEM USE TO DEY A JAMES AVE..

12. PAULA SUZIE Q ROSE HENERY BANNER! YU NUH HAVE NUH HEART,BUT I HOPE ROTTEN TEETH SPANNER BANNER,A TEK NOTE’S ON THE KIND OF WOMAN THAT YOU ARE! SUZIE Q IS THE DEVIL,SHE IS DAMAGED SHE IS BETTER ANGRY & HURT,FROM ALL THE MEN THAT ABUSE HER,I WONT CALL ANY NAMES! SUZIE Q HAS NO CHARACTER NO INTEGRITY.HORACE HENERY AKA MR ABSOLUTE YOU NEED TO COMPLETELY PUT THIS BEHIND YOU,I KNOW IT’S HARD TO DO! STOP BEING IMMATURE & CHILDISH,LEAVE HER TO GOD;SHE NEVER DESERVED YOU IN THE FIRST PLACE,SHE IS A LOSER,IN MY OPINION SPANNER BANNER DEGRADES IS SELF TO MARRY A WHORE!

13. “i know it all” might as well u put Mr Absolute cause all the blind can see that is you. You really need to move on

1. WHEN IT HIT HOME UNNO NUH KNOW A WHO SUH,SUH UNNO A BAWL OUT SEY A MR ABSOLUTE,BATTY MAN YENDI & SADAMITE SUZIE Q, A LONG TIME MI KNOW UNNO AND KNOW EVERYTHING BOUT UNNO NASTY LIFE,YENDI MEMBER SEY FROM YU A LITTLE BOY A GROW YU NUH LIKE YU MUMMA JUST LIKE HOW SUZIE Q HANDLE FI HER MOTHER LIKE A DOG,UNNO FAMILY CURSE,THIS IS NOT MR ABSOLUTE,MI KNOW THE THINGS DEM SUH MI A TALK DEM! YENDI THE MAN YOUR MOTHER GIVE YOU TO IS NOT YOUR FATHER….IN MY MURRY VOICE,! GUH FINE YU RIGHT FATHER BATTY BOY, CAH YOU SAME ONE DID A CUSS YU MADDA SEY HOW SHE FI GUH DEH WID SPANNER,& YU WANT BACK YU CAR WHA YU MUMMA TEK GIVE SPANNER BANNER,YENDI A YOU SAME ONE CHAT YU MUMMA A DUH HER UP!

14. I live in florida and hear Mr Absolute live with him man right out so why the dramatics? Oh please lame much!!

1. Thank yu @met,yendi yu give yu self the right name,SANDRA a you have yu man,dat’s why yu mumma hate yu cah yu a undercover batty man!

15. But u soon hear the hell & powder between spanner banner & suzie Q cause she convince spanner to sell his house in port-more to move in the big house while at the moment lived in rent apartment uptown & used up the money for air time fe buss spanner banner . Met remember me tell u spanner story going to air out right ya pon JMG about this sadamite & her batty man son suzie Q remember u did go bawl sey u not with spanner hope u have the man house money to give him back cause no mortgage not paying in Ocho rios u desperate bad bad , those set of brothers beat woman bad with anything heyyyyyyyyyyyyyyyy.

1. anony i glad yu know the things dem,cah i don’t want to say to much,fi give away my self,spanner banner broke & hungry,that’s why suzie q sell him pipe line dream’s,spanner guh a de big house a ochi,& him eye get red! spanner suzie q trick yu rotten teeth bloooodclaaat,yu not even own a car,batty man yendi use to call spanner & cuss him fi bring back de car; suzie q broke nuh bloooodclat shi mek spanner sell him house,& never tell him sey SHAGGY A PART OWNER FI DE HOUSE,WAIT TELL SPANNER START BEAT HER IN A NASTY RASS,GAL NUH LIKE CLEAN & COOK NOT EVEN TEK CARE ARE KIDS DEM!

16. If him get trick i know it all . Wait no spanner waiting for suzie Q fe file him green card hope she file it out the house money before it done . We will hear spanner crying i wonder why life goes on .

1. we all know a green card spanner banner a look,just like how suzie q get it fr shaggy,a dat him want from her,because no man in them right mind would never married to a low life slut like suzie q!

17. Met u know say suzie & her son go pon utube go write under absolute music them how him a bawl that audio wos from 2012 when them a mash up. Karma Karma suzie Q remember that’s the father of u two kids from the first marriage .

18. suzie q mi know yu in yah a read sadamite gal,just remember sey yu have kids,and a nuff people yu duh whole heap a evilness to not just shaggy,a ochi wi live dutty bitch wi know all a yu dirty deeds,suzie q a longtime yu nuh have nuh pusssssy principle,yu bad nuh rass,yu bring spanner a yu yard weh yu & yu husband live,an a tell people how yu a manage spanner,when a sleep yu a sleep wid him! den yu mek it look like shaggy a get mad when de man a talk de things dem! suzie q yu tell spanner sey yu love guh a obeha man,has yu head hot yu,yu sey a people a duh yu things,yu sey all yu own mumma a obeah yu,BUT EVERY DUTTY WAS WHA YU HAVE A MISS KING YU GET IT FROM,CAH ALL YU MUMMA DUH A WALK AN FUCCCCK OFF THE YOUNG BOY DEM,& WOK OBEHA!

19. Manners n respect,
    Met yuh nuh easy . Yuh ah di original lyrical hairdresser, cah wen yuh style smaddy, even wen Yuh duh it neatly dem ting well set an’ fi life dem haffi wear dat style. Mi laff hard wen yuh gi suicidal Shaggy Wonder di last piece ah advice bout ‘life goes on’ considering, as yuh dun kno already, it ah di title ah Spanner Banner’s biggest hit song.
    Dem seh ‘all’s fair in love and war’ an’ in blogging it seems, lol, but if ah boxing dem wudda judge dat one ah low blow, cah suicidal Shaggy jus got ABSOLUTLY knocked di f**k out.
    Yes Met yuh Tuff

20. But wait a ongle me one see say di release a di battam a di picho a dun Mr.Absolute neatly bout “life goes on” what a way fi dash salt Ina him cut

Leave a Reply to Met Cancel reply