TALL BOTTLE GIRLS

See the 3 shittie p**y gal deh tallbottle crew shit up them p**y and watch fluffy man inna him man clothes the fat one name fluffy.See fluffy man deh from tallbottle weh get expose see them deh weh get f**k Fi clothes. A wonder how fluffy feel now

11 thoughts on “TALL BOTTLE GIRLS

1. The skinny one legs look sick, you are pretty stop the bleaching thing babes before you fade out like ghost! Stop messing with these hype men most of them fu$k men for clothes, shoes, and money! Eweeelll…Pure slackness! :salahkamar

2. When people a tell fluffy say him a battyman she cuss and say is lie, a dat fi reach some a them.a wonder if fluffy come a town cause she must shame bad

3. The other day i went by my friends house and she showed me some dancehall boy inna er phone wah her friend wah a wuk out a airpirt a sex a nearly drap dung if u every si dem all one a dem dead last year inna d phone omg i was shocked nuff a dem have gf and kids smh

4. Well hello anon@11:42 tell your friend to send them in! A NOUGH of them out here ah trick the woman them! Expose them give the woman a CHOICE! Shit up cocky or no shit up cocky? Dig out Anus or no dig out Anus? F**s men for money or don’t f**k men at all? Inquiring minds need to know so that they can make informative decision! Look out anon@11:42 :salaman lol

5. Any nigga past the age of 18 who’s still in a party “crew” is suspect to me. All of these party crew phaggots are in the same butthole surfing league. Most of these crews are comprised of unemployed bruk pockets boys, so they have to either rent out their tongue to some old done out gal, or dem batty to some homosexual in order to keep the cheap/fake clothes coming so they can party weekly. If dem bleach ah batty dem ah reach.

6. Anon@12:54 STR888GT! :request I couldn’t have said it any better! Plus the ones that like the dressup dress up business! Not to mention the tiight pants tight shirt wearing ones! Oh oh any man that Sags so you can see their underwear on purpose (I know some men do it and they are not gay but it is a gay style them take up). Most of…if not all the fashionista men! I don’t want no man that’s too clean. Red flag that :bola

7. A wah kinda cure dat… Small,medium lawge….. Sawdine, tin mackerel,bullybeef no man… Anything bleach out suh a land fish.