TAMARA WAS DOING HELLA WELL……….HOUSE AND ALL CAR

0 thoughts on “TAMARA WAS DOING HELLA WELL……….HOUSE AND ALL CAR

1. :siul :siul, oh she had an apt what she rent, and a ligit house Met? But si yah. Suh dat means dem mightah all did further and find out all di odah rest a things she thiefT. It look like seh more charges might come den..dese girls tho..smh

1. Lemme guess your low class, low budget and uneducated, that can be the only reason you would dream of a depreciating car over a house that is equitable!
      That’s a nightmare your having.

2. Met kerrybornbless put up pic with her green bag. I guess cause she know hers no real, no one looking for her. Fi I laugh I dead

3. Yes met she also had a whopping house in Long Island and I think it was a drop top car before, don’t rem. the name she said but it was a big name car before she went under thejail not this time, the last time… She would go out in the mornings dressed as a nurse as if she had a regular 9-5 so that it wouldn’t arise suspicion from the neighbors. Please no one say I’m lying cuz I sat dead in this bitch face at the shop and hear her speak all her business including ppl from Bronx ex apple and Kerry Ann. No I’ve never spoken to her either but knows a lot just from demeanor and uncontrollable chatting in the salon. She comes off as a moving star

4. Trust me if you didn’t know she was a thiefT @chocolate you woulda tink a some big top notch money woman di way she can gwaan and talk up bout the things she owns from CC scamming, mi Nuh know how she dweet but may god go wid dem. apple mi Nuh Grudge you and your man eno cuz Unuh a di new Marsha and flipper and when Unuh gawn somebody fooler and hungrier fi di spot light ago come pan di scene.
    Bubblelikesoup

5. Metty beg oonuh plz to si if oonuh can mek out d license plate fi mi causen seh smaddy did thief wan license plate aafa mi car an mi mind tell mi SEH ah da gyal deh an har thiefin friend dem dweet. Mi ah look but mi cyaa si good widout mi spectacles

6. Met: yuh might be right bout di informing ting cause,di tings dem find with all di goods dem a di stash house,mi luv har style allready,

7. Momento owned a house??? Nice……….hope it’s not in her name. Quena can assist, give me a call 800-take-over-my-property.
    No bail, come get this good lawyer money!

1. __________________________________________________________________________________________________________________________________

8. Well Tamara all I can say is good luck with di white people dem when dem dun wid yuh they’re going to show you what it’s really like to get a slice of the cake!

9. bwoy if she did a thief and katch we would a seh did and dat . she a thief and live good we still a say something … all mi hope is that she hide away a thing so she can fall back pon …honestly she did a rob corporate america is her hustle dat …a so the thing set up….half the fart dem weh a pose with these stuff cant afford it from the store. most a u who a chat this and dat now would a never know how real leather smell if a never people like Tamara. a just the hustle . we all condone it one way or the other.

1. Leather? Who the f!uck don’t know how leather smell?! All u have to do is pas a leather store and all that animal smell hits u in the nose. Come on now! Leather ain’t that expensive!!

1. Yu lucky a de animal yu smell…close yu eyes and inhale the tanning chemicals. The more expensive brands use more arsenic in there processing to get that good kid grade, hence the poisoning of streams in Asia and Europe.

1. a de snakeskin whey dem buy fi 6 dollars and you see gucci a sell the purse fi 2500 and up!
            Back when drugs man money a run like water I would…now a 9-5 so me watch me dollars plus I’m properly educated in economics.

2. But PP some a dem a chase the designers and they dont even sell dem shoes size di whole a dem a squeeze dem plantation ready foot ina wha doe concern dem. Gi mi a good leather bag and Im good I cant afford designer tings

3. lolol yu lucky some a dem can’t even recognize the alphabets inna de brand unless you say it to dem :coffee:

4. PP memba say some a dem cannot spell fi dem own name eno so mi nuh suppprize di brand dem gi dem tongue and brain a beating dem too red eye

10. NEVA JEALOUS WEH YOUR FRENS HAVE OR RED EYE PEOPLE CYAA YOU NEVA KNOW HOW DEM GET IT. RESPECT YOUR HARD EARN 9 TO 5. AT THE END OF THE DAY YOU GUH HAVE A PEACEFUL NIGHT REST NUH HAFFI WORRY BOUT WATCHING YOUR BACK… ANYTING ILLEGAL WILL ALWAYS HAVE CONSEQUENCES..YOU CAN RUN BUT CANT HIDE. SAME WAY DOLPHIN MIA AH SAME WAY TAMARA GOING MIA LIKE QUICK SAND. DATS WEN U KNOW WHO UR FRENS ARE. MET ALL MI HEAR TAMARA GET STOLEN PROFILE FROM THE CAREGIVER/NURSE DEM. THE OLE PEOPLE DEM TIAD AH DI SCAMMER AND THE TEEFING CAREGIVER WEH TEK DI LIKKLE OLE MAN AND OMAN DEM CREDIT AND TINGS. NOT TO B TRUSTED. MI PROUD WEH MI COME FROM BUT NUH LIE THE FOREIGHT PEOPLE FRAID A WE YARDY WEN WORKING WITH THE RICH OLD PEOPLE CYAA DEM TINK WE UP TO NO GOOD AND TEKKAS. I WAS TOLD THRU THE GRAPE VINE. CO WORKER TELL ME SEH THE OTHER ISLAND DEM WATCH JAMAICANS LIKE HAWK CYAA WE LIKE TEK PEOPLE TINGS…SMH

11. I am not surprise, certainly wouldn’t be if it’s revealed she have a summer house in the Hamptons cauz dem deh breed a goods what was displayed annuh ordinary price and dat is just a fraction perhaps a teenie fraction a whe dem seize what abt the rest whe unaccounted fah. No pity roun here not a ounce.

12. She will spend da rest of her days in jail thinking about the good life she did live offa da ppl dem good credit smh if dat a Porsche vehicle wit rims me need a link from da feds if dem auction it fi 10,000 me buy it tomorrow ijs

13. Asha Mopar up top seh she did Ah thief and live good. How can you live good with the constant fear of being caught always in the back of your mind? Peace of mind is one of the best living.

1. I believe they said she is…this muthaf**ka is gonna get 100 more charges tacked on cause now it all spread into mortgage….this shit is about to hit mainstream media….

1. A neva lie bubble up did a tell when she say tamara did a chat bout har neighbors…she go live beside di white people dem no tamara brave

1. asha say people owe har so it look like half a dancehall a do di shumurda fi di wiped off debt :nohope
          dem betta go put it ina har commissary

14. GWEH ….you all just a hate fi hate home girl use her thieving skills and eat a food…so what if she deh a jail…all mi a hear is the envy in you all voice……i wish she beat it and come back a road and do it again ..only 5 charge out all a dem gwen stick if any dem couple the charge on all a dem …all the case a go do is drawm out and then she get probation…watch….half a u guys a buy stuff from her …i hope u pay her the money u owe her when she send fi it. like u all go buy these over price stuff from store…..please…..a cant stand u all.

1. Asha yuh eena ah lot ah pain oba di situation. All ah wish pon ah star seh di sentance nah ago be suh tall. Like di teefin scamma gyal used tuh put ah food pon yuh table…yuh sound kinda hungry fi true :ngakak

15. @Asha, a di 2045 LIFE SENTANCE A BADA YUH!! MY GAD, CALM DUNG…..STR888 PRISON WE SAY ROUN YERE FI ROBBETTES AND STEELERS, U LUDDY…

16. Met: dem people comming like CIA,how dem people find dat she pay $850,000 fi di house,di pink wall dangerous man,mi head a kill mi, a some real investigation a gwaan,a next ting,,, asha mopar: yuh tink dis a jamaica weh yuh caan buy yuh way out a trouble, har goose is cooked bout probation,1 a di charge she get a mandatory Prison!!!!!!!!!only ting save har she give di info pan di triple murder.

1. Triston di ongle ting can save har a if she tell di president huch part Olivia Pope mumma deh.. Sorry wrong mini series :mewek Tamara my girl at least yuh have di memories, now is a big chick wah look like juwana man a go do yuh hair it sticky pan yuh mummy

17. woooiiieee!!!!!! Met, mixup again. she have alot of workers spanish girl weh shi say get $5000 fi get har. and mi hear more did buy from har pon down a merrick blvd and jamaica ave and 165 like the gal in inna salim,mizty salon,pureglam(twinny shop),glamour and inna brooklyn. simone aka shape (weh have tings har yard a hold fi har right now), glamour nicole,cause trisha say shi did orda thing fi har,jackie,yankee michelle,tina jetset,apple,kerry-ann(workers),gina spect,icollette,shelly twin(asisstant)from pure glam,kizzy and har man jj,kizzy daugther,sophia aka peaches,crystal from salim,Ava,tenisha images,rochelle,ven the hairdresser,and also bobbette. Met it look like shi nuh care fi call up name. but weh mi here they was repeat costomers. plus some them owe har to.

18. LOOK HOW HAPPLE AND HER CROONIES GONE RENSE those last set of bags and shoes. Till we tired fi see DEM in it.. NO MORE LINK NUH DEH LIKE TAMARA.. SHE AND TAMARA HAD A GOOD FRIENDSHIP GOING ON. WEh TAMMY MI FAH, HAPPLE GET IT wayyyy CHEAPER. And somethings free when she brings her people ss#and info, SHE GONE HAVE TO BUILD UP REPOR WITH ANOTHER SET OF SCAMMER TO COME SHOW OFF AND AND have TO go in hiding.

19. Nobody should feel sorry fi har rass a bloodclatt. Mi kno da Gal yah personally(spent time a har yaad) mi kno har man, har Madda har whole family. She a nuh good smaddie. She don’t help har family she rather criticize an chat dem true dem nuh live di life weh she live. But nobody nuh grudge har fi har tingz because it can call be gone in a second, that is exactly wht happened. Yuh kno how much millions a dolla da gal yah get frm scamming? How much time she change car? If you ago do bad turn it into good. Help the less “fortunate” if not help your own family. She would rather throw away every some she have that give it to the next person. She a nuh good smaddie, please nobody feel sorry for har fake ass an fake ti ti dem.

Leave a Reply to Met Cancel reply