TAMIKA YUH GET PARK AGEN ??

0 thoughts on “TAMIKA YUH GET PARK AGEN ??

1. yes, she looks good.

this man have a distinctive look. almost as if you was going to be an handicap with cross eye (no diss to the sickly)

1. before we head to she u see fowl ina him leather suit u know him bad nuh plate rack :hammer
      i waa know who di girl is and a done mek some call..dis is velly seelyius

1. Fowl look like him a guh tru some midlife crisis. Watch him a turn him back fi wi see a Versace vest. Wid him ancient face and butter scotch teet

1. Happy New Years met and everyone met no need to contact anyone and fass I’ve been friends with her since basic school I’m even the god mother of her children… Now she’s my sister in-law she’s very sweet and Fowl been moved up Tamika she just never want to let go and moved on when she not stalking the girl pics on websites she stalking her what’s app and have her friends that live in the same neighborhood stalk the girl.

2. but di girl mus understand se if fowl neva guh round tamika wid him phone she wudden get har phone

2. LENA BRITISH WHY YOU DON’T LEAVE ROY FOWL ALONE MEK HIM LIVE..GOOD GOD MAN..LOOK HOW LONG NOW AND YOU STILL HAVE UP FOWL

3. Look way better than donkey face tameka. Me seh that ole shit can gwan like she nice u si, me cyan stan har!

4. Pic 2, if Fowl neva bald off d head, u woulda see sey him hairline gone all d way 2 d miggle a him farrid. Nuff man tank God bald head a wear.

Koo pon d hair root bump dem a d back a him head 2, bout him a show Versace a back, wi see u tan bad lump up, fold up head back

Girl really pretty fi true, she really wid him??????

5. That’s true but he told her about my in-law and she just won’t let go I even hear di man tell har say him and har nuh deh so a weh she a harrass people fa she need fi move on because him moved on and she just won’t let go I’m talking to her right now while me a type lol mi a multitask… Met because me is a loyal peeper and very seldom mi comment when she came up in the summer and me and har a hold a vibes and she tell me certain things mi tell har “be careful” and them always a dash him up pon yuh site and mi nuh want see har up pon yuh site because your blogger dem no nice at all lol same way so me tell har.

6. Dem man ya nuh easy… But this is a very well educated smart girl graduate immaculate with nuff subjects and a big job she have a JA If Tamika know like I know she leave this 1 alone because har brother missing all him screws when it comes to him only sister aka his princess.

Leave a Reply to Bitch of all media Cancel reply