TASHEEN HAVE BABY O

SENDER;-Congrats Tashneen upscale on the baby but where was the baby daddy? How u give birth and baby daddy deh pon di other side a di world? I dont kno how u Gonna manage I hear ur first daughter dont even live with u Nomore. Shame some of unnu run go have baby and di man still nah look pon unnu

6 thoughts on “TASHEEN HAVE BABY O

1. Di girl didn’t even expect to have baby until 2 weeks from now. Baby can come at anytime sender u are restless and sad go get a life look how much baby get due date and come before it

2. Suh den a wah mek di man nuh deh dere senda??? Look like har luck tep inna shit… Shit is good most times.

3. What I don’t get about all this hype is why is it pony don’t move tashine and her daughter to LA since he lives there and since tashine love come talk bout how much pony a mad over she him suppose to want u INNA him yeye sight 24/8. Real poppyshow then again pony a kotch a ppl yard one house full a pare man n dem gal yet a bare hype dem a hype bag white n fi him gal pony and fi him multiple women then the other niggas n their gal dem plus di one dem weh dem send fa from Jamaica .. why every man can’t go dem ways and have Dem own place of residence ???? Tashine u run go tek out Benz weh can’t even pay fa cuz pony still a walk n borrow ppl car fi drive a Bronx what a nigga wukliss man just fi post on SC .. mi never see a set a wukliss pussiole Suh from mi born

4. The baby didn’t born yet ppl . It’s a scam, foolery this I know for a factor the baby nah born till end unuh make pony and tashni like seems like celebrities they have to be some real VIPs for ppl to worry about them life soh.