TASHINE DEM SEH IF YUH AND PONY STILL DEH??

Because everybody all caught up in the Tasha and Bag White and chinchilla saga we can’t hear nothing bout pony and him “upscale” barbie. But the people want to know if Velvet Upscale remove the hype from her ig name because she and Pony hype leff. She find out sey him and bag white dey or him finally see sey she is nothing more than a fake body with a dunce head?

tashine

21 thoughts on “TASHINE DEM SEH IF YUH AND PONY STILL DEH??

1. Kmt dem still deh ! Lol
    Always on n off tho nuh know if them on or off ya now
    Pony don’t want Tashine tho just a look smaddy fi use
    And him still a fck nuff other gal poor she

2. I use to admire tashine cause she work hard but I thought she was a nurse the way how she gwaan on snapchat but when I went into Monteriore I seen tashine at the front desk she just check in people that’s what she does I don’t know why she would lie about her job never be ashamed of where you work . She live this fake lifestyle like she got it like that when she in denial just be yourself and stop try live up this fake life . She’s a pretty girl but her wigs and weaves are always a mess and her newly done body is way overboard for her short self

1. HE FCKIN 2 OF MY FRIENDS TOO .. HAHAH PONY NUH EASY
      HE CANT STAND TASHINE CUZ SHE TOO NAGGIN ANNOYIN NN LOVE COMPLAIN

3. met u see how dem mix up the people dem bad ,apple go catch jadian a hotel met, she drive go 6 htel until shefind him just done f**k ,met apple come back come tell har fren dm lieeeeee say she spit pon he girl lieeeeee, she did nothing cause the gal never want apple she say she we work wid him small buddy and hm mouth do the rest , not apple tougue , him a pay out this ting ya ,him know say apple nuh good cause all th time she want gal inna hr bed threesome ,dutty apple the gal nuh f**k womannnnn keeeep keri

4. Mi don’t see nothing ova done uhnn too bad! She’s good with wat ever procedure shi duh, she nice one thing huhnn can’t tek from her. Very beautiful girl I always admire her

Leave a Reply to real talk Cancel reply