TAZEEEE FIDDY SAY HIM KNOW FLOYD CYAH READ HARRY POTTER SO DEM A GO MEK HIM READ CAT IN THE HAT

0 thoughts on “TAZEEEE FIDDY SAY HIM KNOW FLOYD CYAH READ HARRY POTTER SO DEM A GO MEK HIM READ CAT IN THE HAT

1. _____________________________________
    jimmy aguh mek him duh wah no sah mi neva laff suh long inna a gud while no man dis sweet bad :ngakak :ngakak weh may guh trouble the two quarter fah doah e’ dwrcllllllllllllllllllllllll T.I mus a dead to

1. Apart from whey day him did a gwaan bad pan di baby mother mi wudda deh roun him whole day n laugh he is a real comedian :ngakak

2. hey yuh knw sey the fonts dem inna cat in the hat big and a few lines a page no dis velly rite awf ish ______________:tkp

3. Floyd too damn cocky but Fiddy treat black women like filth so I ain’t for either fools. At least Floyd has a career, Fiddy with his no career having ass has way too much time on his damn hands.
    All these niggas jumping on a damn ALS challenge that they never heard about before need to go help some kids back to school or do something with their damn money. Does ALS even afflict black people? They are all just a bunch of wagonists and truth be told if Oprah, George Bush and Cheney involved, it can’t be all that damn good.

4. Foxy are you a cunt? What do you mean if ALS affects black ppl. That’s the goal of something going viral is so that everyone can jump on the wagon n educate themself about it.
    U sound so stupid.
    Go google ALS

5. me say smaddy gwaan beat 50 cent pan him mout one a dem fine day yaa bout cat in the cat book.. dead LMAO

6. 50 JUST A LOOK A HYPE, NEXT MONTH FLOYD AGO MEK 80-100 MILL N 50 MUSIC NAH SELL. FLOYD NO BOOK SMART BUT HIM MONEY SMART LOL

7. 50 is worth over a 100milli and him nuh spend frivilous like floyd wey bet how much million on nfl games, so this is a lovers quarrel more than anything else lol

Leave a Reply to Met Cancel reply