TERRIANN YUH DONT WANT THIS AT ALL

terr-Optimized-Optimized

Can we put tiyad body Terrian on blast.. She nuh stop look fame wid har idiot videos ah smack smack har buddy lips like she longing for a big one. She and Melissa nuh stop with the stupid videos trying to find fame, How about the two of you do a collaboration.
BTW That was inappropriate of Miss O” The Lyrics are not for that little boy to repeat.

0 thoughts on “TERRIANN YUH DONT WANT THIS AT ALL

1. Anybody whe no see nutten wrong with this I WILL NOT ENTERTAIN LOWLIFE IMBECILE!!!!!!!!!!!!! Sorry Met me caant today at all :hoax2 :hoax2

2. And wen di pickney dem get innah all kinda trouble and have all kindah issues dem blame di wurl and not demselves, wen is di yaard di pickney dem pick it up. Dats why our wurl nahn guh bettah, not wid dem yah women and men ah teach dem gal and bwoy pickney dis kindah mess of a behavior. Mi wid u PP…it is a disgrace.

3. Lowlifes wid nutten bout dem. Is suh u know ppl hate u and nuh hab no good intention fi u, if you caan tell you fren seh wah dem a do is not right, u is no bloodclaat fren. Dung to God seh him chastise who him love. Suh when unno see unno frens a keep up dem nasty livity and unno side wid dem is chu unno hate dem and waan see dem destruction.

Leave a Reply to Tinan Cancel reply