THE AXEMAN

A part of the murder video that was shown in court was shown on TVJ lastnight

Here is a screen shot of the video and Kartel’s posting again

axeman

the picture below is the one kartel posted on his own blackberry

tumblr_lq3lm3xs4o1qkseq3o1_400

0 thoughts on “THE AXEMAN

1. THis kartel saga is a greek tragedy to rass.Just like in the greek tragedies, some one of high esteem in society is usually done in by his own hubris(pride, arrogance). So here is Mr. Fartel, having achieved success as a musician, and having “buss a case” before, and having legions of fans, who have this blind devotion to him. All this went to his head, and he felt like he could so brazenly commit such a heinous crime and get away with it. LIke in the greek tragedies his arrogance led to his downfall.

1. I dont know why he would put up a picture like this on his blackberry ..ok say him did a save the video fi control or blackmail but why post it to his followers?

1. Because him followers neva know it a murder man, dem probably tink a video shoot or bare joke evil ting him a deal with.

1. Yep! De demon think Jamaica did a sleep, so him take liberty. Nah notice say it was de mile we did a give.

2. Mi go read him postings pon him blackberry n boy oh boy him mad it look like the black arts whey him pick up pon himself mad him fi real real BUT a him followers dem mi most puzzled bout n miss gazaslime now mi kinda anderstandt y u thought u were important cause him post u pic two time pon him page smh poor u ahhh boy

3. You know I have a strong feelings seh him know what happen to Roach. You notice Ina di interview weh Roach call him a coward, that meck him look like less than a boss so him did affi silence Roach. Dis gremlin is worse than the Devil. Mi ah wonder when him woulda stop if dem neva lock him up.. He was unstoppable because police did deh pon him payroll and dem did fraid of what di consequences would be if them try to stop him.
    What is the deal wid Mr Brite lite. Him surely drop off di radar . ah wonda if a him throw di final nail ina di coffin fi no end up like the worl boss?????

Mi see tdi Teachas pet twin bout she ago visit di Boss pon Tues when she graduate Flight school. Dis ediot no know seh ppl won’t hire her because of her association wid Di boss. Real dummy she be.

1. I don’t remember which one, but I remember seeing her posts on Instagram some time ago.

4. OH SHIT @ STOP GWAAN LIKE YUH TUFF!!! MI JUST A REALIZE SEH KARTEL TALK BOUT DI MURDER INA SUCK PUSSY BWOY STOP GWAAN LIKE YUH TUFF…
    DAMMMM, MI DID A LISTEN TO DAT SONG FROM BACK DEN ALSO…IT ALL MAKE SENSE NOW AFTER SEEING THE BLACKBERRY POST WITH THE AXE…
    DIS IS A GENUINE MADMAN…

5. the only thing that have me laughing is how he thought he was so invincible. u bitch u, tek time under u claaat.

6. Mi nuh tink di song have nuttn fi duh wid lizard murder….kartel is a very good lyricist him know how fi use words paint a picture wid wat eva it is him a sing bout.

1. Here we go again, LOL. majoirty of Kartel songs is what happen to him in real life, some a you gonna LEARN today.

7. YEAH CC THATS TRUE BUT HE SEEM TO BE DRAWING INSPIRATION FROM REAL LIFE EXPERIENCES AND ACTIONS. WHAT ARE THE ODDS OF HIM DJING ABOUT MAKING BLACK BERRY POSTING WITH REFERENCE TO MURDER AND THEN COME TO FIND OUT HE DID MAKE SUCK POSTINGS AFTER THE ACT WAS ALLEGEDLY COMMITTED…HIS TIMING DOESN’T SEEM TO BE COINCIDENCE…THIS SONG WAS RELEASED IN 2012 SO HE MUST HAVE RECORDED IT SOMETIME BETWEEN 2011 AFTER THE MURDER AND HIS ARREST…

8. SOMETIME AFTER THE MURDER AND BEFORE THE ARREST…GOTTA START READING BEFORE I POST LOL…

9. How Kartel ah talk suh reckless an him sey him ah leada not even me woulda duh dat an mi nuh lead nuh wey how dumb can you be a suh him think him was unstoppable ah wanda if ah di pocket change an di old benz get to him!!!

10. i remember listening to pon d ends radio and they were playing a kartel song and everything that was said to be done to lizard was in that song and up to dis day mi a try find d song pon youtbe fi send guh gi met and can’t find it….. him deserve the sentence weh him get… dis lil never see come see boy weh a live off him own hype a rejoice bout weh him do… bring back d capital punishment dat me seh

11. All I can say is that he deserve 100yrs parole..him too heartless and mooney fi get lock up back because he is apart of it..Kartel ask him what he think about the situation and him say Lizard fi dead cause him mess up too much time..Shawn strom a dead yuh fi dead! Madsuss did say him ago talk cause him nawh go jail left him daughter so mi no understand why him never talk..all the one tusane ( the one weh walk) a him set up everybody death..him fi dead..him say him and jockey a did fren and him carry the bwoy go kill him then Kartel mek song bout it.. “mi trick him, mi trap and shot start attack him, people a run out a wander what happen, what happen”uno too evil…all a uno fi dead inna jail..a carry mi ago carry the rope go gi Kartel fi hang himself…

1. hayyyyyyyyyyyyyyyy talk di tings dem but it look like madsuss love jail because him neva a do road too long before him reach back

12. Them seh wat u reap is wat u sew…him did a f**k dem an gi dem money…both man an gal..dats y dem ateckup fi him…every word of his songs is wat he did or plan on doin..some ppl dnt listen to di words of songs,they only listen to the beats…him is a murderer an him fi rotten in a prison.untill then mi wi gwaan listen to some a him song dem especially di f**k song dem adem me like..is not everyting fi seh or put pin phone…unnuh too fallafashin(love follow wat ppl do).

Leave a Reply to Yep! Cancel reply