No man how sick p**y Wingy wicked suh!!!!!!!
Stacey u a Wingy door mat u alone a tek clown out from suck p**y Wingy him ago mad yo ugly r*ss. Stop walk an investigate who him a f**k cause Wingy don’t want nobody but himself!! U know about the wife and the wife don’t know about you, that make you a side b*tch!! Karma is a b*tch ee Stacey 😂😛 u feel like u tek wingy from the dead dog a bellrock 😂😂😂 fi uno thing that still uno can stay deh kill uno self over love sweets Wingy. If mi coulda tek back mi f**k mi tek it back but him know how fi suck a p**y good👅 can’t tek the drama cause u a duppy and if u feel like a the baby mother a bellrock dis u have a next guess coming. Ano u mek mi stop f**k him tho duppy but mi just a mek u know seh wi stop f**k so stop drive pass mi yard an stop tun FBI & CIA 😂😂😂😂 mi know u ugly nu bl***t but no man stop mascot out yo self Wingy don’t want a soul and him use him mouth too much.
Him clarly nuh have a preference. Wife a little on the plump side, side chick a little (well a lot) on the extra-thin side.
Side Chick actually looks like a Transvestite.
Di man wid di cock fi mek mi drive up an dung an look feem like how some gal do… him madda nyam him yea…. and suh much cocky deh a road??? When mi done go please my hole tek all a cocky tuh di face cause mi luv suckings an 69 up mi ting mi nuh memba dah cocky deh.