THE ONE THAT KEEPS GIVING

HMID & post pls Pinky…. Have story for you ! So all the excitement mi noh understand it cause me guh suh & seh me ago give Jahvillani a one link since him a pest me ! Boy look nice ! Boy nice & such so I did it anyways ! 

😩

Pinky !!! Boy buddy likkle bit & dead ! 🤏🏽 Boy can not even go multiple rounds ! 

😂

🤦🏽‍♀️ me did feel shame for him yuh si ! Den yuh know what hot pinky 

😭

him don’t use condom & end up sh*t me 

😭
😭
😭
😭

I could not believe a good thing a never HIV or aids sigh 

😔

can not believe a dat d gal dem a mad over to rass ! Little dead disease buddy 🤢🤮 Him can not f*** either I was wonder if a true a d first time him did nervous but I didn’t even go back again to find out 

😂
😂

🤦🏽‍♀️ him look nice smell nice but boy him dirty 🤢🤮
To how him buddy dead & lil bit me convince him using him t*ngue to hold these girls 

52 thoughts on “THE ONE THAT KEEPS GIVING

1. Yesssss dwllllllllll this is no secret di boi a walk wid bout 3 inches an fulla germs cause with boots him nah nuh use muchless wit out it him haffi buy front an nyam front dont ramp with him obeah oil 🤣🤣🤣🤣

1. Sas criise sender u really go sex a man fi d first time without condom? Smfh then if him buddy likkle what the other two a galang so over🤣🤣🤣 him fuck out that’s why it a dead so,him nah tek no break and rest him body.

2. Good….. next time learn to use a condom…….. exclude the shooting, me nuh mind a little bit a disappointment. Me hate sex bad🤦🏾‍♀️

3. This is very disturbing……sender u really go without condom just so and everybody know how him bad. Smh so him two gal dem a walk with infection and gonorrhea omg.

4. Why you allow it without a condom? You’re just as dirty and mi nuh believe this but if him nuh have it inna waist, him have it inna pocket and hopefully inna face

5. Hey gyal yuh too rass lie!!!!! Pure lie mi just read….hey pinky mi nuh want yuh waste we time pon de app….we want see some real uptown tea😂😂😂😂😂😂

6. But u nuh see say u wa dead? U know he’s for d streets matter of fact he’s for d highways n every parish n u mek him fuck u without condom?! 🙄🤦‍♀️ BBC star all u careless. Sometime a nh all that glitters is gold cuz u see d yamhea dem a go live n argue over him so kill I dead him buddy heavy like lead or pipe iron n him did ago stretch u out 🤦‍♀️🤣🤣 d only thing him do a rifle shot u 🤦‍♀️ I hope u learn fi stop nuff up urself n a no everything u see excitement a gwan over u fi wa know wa d excitement all about

7. U sick johncrow stomach bout likkle n dead, u should a shame a yourself fi mek the man fuck u without condom. U think u a get trophy fi come talk this, u nuh better than him a rass, two careless cutlass. U need fi galang back a school go get some education because no educated person would lack this much ambition n self esteem.

8. Sender you are a sick, pathetic girl. You are nasty, disgusting. Girls like you are worst than yam head. You are more than carless fi really go sleep with a artist without protection, you Luck a Neva aids you get, I am sure if you had gotten aids you would not have time to send mail. Gal like uno other gal fi beat to frizzle, stop walk n tek people man, and him sex you out n you get nothing. You are a waste gyal and a carless one too. Yuh dunce sender

9. Mi rass suh uh nuh one a d gyal dem weh a run dung the likkle dead disease buddy…doh seh d gyal dem seh “me and d gyal dem”

10. Move bbc dis😅😅🤮🤮🤮all like you brave bout him never use condom… U never see when him a put in the likkle dead disease buddy inna u?!?!

Leave a Reply to Sunshine1 Cancel reply