THE REASON Y DAFFY NEVA WIN THE FIGHT IS IN THE TROLLY BELOW

ROBBAS
Met you nuh hear di joke bobby robbas aguh Mek a baby Dwl she say she gonna stay home now the beating shame har ;( aww robbers well at least you learn your lesson now, well hopefully this will teach you ! Di ppl dem want know how baby aguh Mek when you only tek the cock in your rear O-o O-o ( side note) ah peer cool aide unnuh buy for jah jah too drink OMG Shame on you n TK! It’s crazy how tk tattooed di man name pon har stole clothes for him bragged about him on FB and he never like taking pics wit her now him leff har fi good show off brings disgrace!!!!!!! Mi nah brag boast n gwan over nuh man who nuh show interest or gives to shit bout me! Your Instagram profile pic show up your witch craft working face take it down you looked stressed to the core Yuck!!!
**ROBBAS A NUH WINNING FOOD DEM DEH…………..DAS A WHOLE SHOPPING CART FULL OF GMO……..THIS IS THE REASON DAFFY HORMONES ON A RAMPAGE …….YUH SEH YUH A DIS AN DAT AND ONLY WEAR DAT AND IS….HOW YUH NUH KNOW GOOD FOOD? ONE MONTH A EATING OUT A BOX AND DRINKING OUTA BAKKLE……………..NO SIGN OF MEAT OR VEG…………NUH NOURISHMENT …JUS STRAIGHT GMO FROM UNCLE SAME CANCER LAB TO YOUR CART****

0 thoughts on “THE REASON Y DAFFY NEVA WIN THE FIGHT IS IN THE TROLLY BELOW

1. Rich well off people buy only ORGANIC :nerd
    Mi poor and only eat and cook organic Robbas take a leaf..no baby nah go mek afa dem food deh yuh haffi go regroup……….n repack some betta tings fi eat

1. @met not even a likkle six case a ensure fi go boost up the man system fi see if him can go do round two fighting. and see if it can strong him up fi win the second round a fight.. but then again maybe the ensure woulda give him running belly fi bout three months.. knowing its not use to him baddie.. might go shit him self to death..

1. _____________________________________________________________________________________
        u wicked to mi :hammer eeeeeeeeeeenergie to rawse a weak lmao anonymous say di ensure goodas run daffita belly

1. Good Afternoon Met. No video yet? Dancehall folks please to send Met the video. We know Robbas obeah strong but we will FAST for you, so please do us all a hugh New Year favor and send Met the video. We want to see the beat down!!!

2. but no mer, if a dem deh food shi a feed de man nuh wanda him loose de fight. but den agen wid all dat suga inna him system him shudda trang, and hype, an a bounce affa de wall li a toddla. suh yuh noo dem gal yah caalis. gal go tief good food de way yuh tief good clothes kmft

3. these ppl act like the were sharing a hole with a mature rat in jamaica …wtf this a bout …………..you are suppose to buy food every week and put in ur house this is not a calculus problem

4. Yuh can spot di foodstamp cart a mile away. Full to brim wid bare f**kery. When u work hard fi yuh money certain food nuh ina yuh shopping cart cause u haffi eat good suh yuh can continue fi work hard and maintain a happy healthy lifestyle. Smh. Bobbette u know u naw no shame. Nopes. None.

5. But from unno see Daffesha unno knoe seh him lib far from di kitchen. Robbas yuh wicked suh til. All ah now mi nuh spot di dasheen, green banana, string bean, or even one can ah suppligent inna di pauper role cart. Nuh wonda Mappy beat di bwoy widout bussing ah sweat :ngakak How Pringles and Kool Aid ah guh giv man strength.

1. Mi nuh shop ah grocery store fe food *just paper supplies and a few dried products*…farmers market tuh mi ting plus whole foods and Sams Club…my likkle money ago trench as far as it can go with as much healthy food products as possible…like Cita seh, dat ah definitely food stamp carts, and 2 carts at that cause dem deh unhealthy juices all run yuh $3-$4 ah bokkle suh fe ar shopping carts add up tuh well ova $300-$400…

1. Yeppy ah cart like dat cause Mappy fi beat Daffiesha wid one hand. Robbas yuh need fi retake “How tuh feed yuh man” Yuh did too busy ah learn fi thieFT yuh couldn’t concentrate pon dah class deh. Den again…..ah you ah di man eena di relationshanship.

6. Bobby Robbas shame under u SHAME UNDA YU a betta UNNU gwaan split one $5 food INNA two more nutrients INNA it u too boasy pon nothing dressed to puss foot n him belly sound like a rock n roll band

1. Noooooooo Metsy mi luv the likkle oil INNA di sprat woulda hold him up wha night YA when Mappie mash him dung wicked wicked f***kaa lol right now me know say fi no park mi car no where near daffiesha cause she a car bad gal every car see har n fraid
        Nasty Robbas no have chick nor child whey she a go wit that trolley of foolishness if the gal di have bare ice cream n sweet bun mi woulda understand the fat up part but a wha dat she have INNA cart kmft

1. :ngakak Dat is daffina nutriment she have ina cart ooo she think di cart a happen she n har gyal bwaay man. Robbas go steam two more sprat fi u man or four because mi neva see snapper so likkle from me a buy fish and mi nuh like big fish but dem deh did really small fi two hold pan a plate n lef so much space fi crackers and okra..Dem show off so till dem don’t even know what dem fi tek and hype wid

7. Lucky licky man settle with these type of girls. They ignore the qualities that they are lacking and make designer clothes and labels be their comfort !!

8. Even the food she buy give y’all something to talking. Get the f**k out ah here. Everyone here stupid and illiterate bad.. like she went grocery and y’all comparing where she should and shouldn’t go?! Y’all can’t be serious?! Get a life atleast her pantry fullllllllllll

1. Bobby is betta u gwaan buy the $2 rotten sprat dem feed DI man unnu no know fuxx bout nutrition all unnu do a terrorize the ppl dem cc n store hungry a kill unnu bloodclaatttttttt
      Bobby the way to a man’s heart is his belly n u meck daffina a look all the chef dem INNA di Jcan restaurant dem a queens cause a dem a fulfill him needs wid the 5 dollar food dem a daytime

1. Di way to a man heart is him belly fi true and nearly most mappy cramp up him belly with tump because nothing nuh deh deh fi shield it off

2. Lmaoooooooooooo Mappy tump tump up him belly like how the batty boy say him woulda do the other one :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. @really????? With somuch ? backa yuh name it’s a dead giveaway seh yuh and Robbas grocery add up tuh di same. Why yuh even come oba yah wild yuh intelligent self :bingung No welcome mat neva roll out fi yuh….so nuh come back.

9. 2 rass cart a foolishness and she wonder why last year holiday time daffy did round a di baby mother yaad. Robbers me hear say round the holiday the government issue an extra nonus pon the stamps. so I see where u put it. But seriously all the bleaching and jailing you need some good food to hold you up a night when u a look fi fight.

1. Mi use uh have ah friend weh did get $1,200.00 ah month time cause she have 8 pickney..simi ah tag along fe guh grocery shop tuh nuh..never hurts tuh have ah foodstamp friend..

10. Daffy a di least in dis equation cause him is grown and can cook and eat whatever he wants. Is di poor children being raised on all dat crap, and dem wonda why di children caan do well in school and come out to summen. Wid a diet like dat dere is no way you will excel in school or in life. All dat junk is doing is feeding disease. Two carts full of nutrient empty foods. Di govt nuh send dem pon diet and nutrition course when dem deh pon welfare?

11. And den nuh worry bout kids a do well in school cause when them get a just fi help them thief

12. I bet you all of you have something in your pantry that she has in that cart. Y’all some assholez arguing and comparing What she should buy. Once again met you are illiterate and dark. Y’all don’t know What her man eat or like to eat. Obviously he loves it cause regardless he is still there hanging Strong with his robbas. Big Xmas holiday and unnu still in other plp life like why y’all not wrapped up with y’all man’s?! F**k out of here y’all no food dieticians in here. Nuff of you-all would love to have munchies in the crib. Go suck Some dick’s bitches

13. Hey one ting if dat lickylicky daffy Neva left tiff fi name brand him would a get him good up Dina every night , good fi him karma kick weh him foot dat night mek mappie punch up him raas quicka dan a fruit punch

14. Yessssss food shopping with EBT and den uno gwan like uno hot bitch please my tax paying money uno a use and a live free u and u friend dem welfare wan see fi uno instagram page and cut off uno bloodclaat

Leave a Reply to Set Good Cancel reply