Sade even with the most expensive clothes you still shape like a barrel. You look so dumb right now, remember you was the one who said bobbette and tonikay is fake and they only use you because you have a legit ID. Remember you was very mad because they didn’t show up at your baby cake cutting. Remember tonikay said your (Edited)
Who is who in dis pic?
Well unu bettah talk up a warrah job…caz altho is no concert of mine, mi nuh buyas. Dis pic look like it tek at nite pan street side wid some suspect dressing. Mi dus a look out fi unu..lawd if a laff one mo time dis morning.. :ngakak :ngakak
@met I heard shooting tek place a Bready from la sister hair shop 3 jamaician man get shot
My best friend can’t have link on cloths and I don’t. Sade talk up man tell Bobby to hook u up on the doctor tummy tuck and lipo needed my girl. Some better cloths and shoe how u going shopping and yuh nuh say nothing.
All 3a unno dutty gyal a big time thief only Sade alone have up are papers di two sisters pon di outside di Sylvester’s thief a when america ago grant unno robbas papers ….lol never DAT unno haffi guh come wid a good rass lawyer ,hope it ain’t no legal aid …dwl unno live america and have no ambition all unno worry bout a clothes and shoes that alone cyan help.
Girl inna di miggle look like KING KONG :hammer