THE WHARF SENDS A MESSAGE

Screenshot_2014-11-01-00-56-54-Optimized
Sade even with the most expensive clothes you still shape like a barrel. You look so dumb right now, remember you was the one who said bobbette and tonikay is fake and they only use you because you have a legit ID. Remember you was very mad because they didn’t show up at your baby cake cutting. Remember tonikay said your (Edited)

0 thoughts on “THE WHARF SENDS A MESSAGE

1. Well unu bettah talk up a warrah job…caz altho is no concert of mine, mi nuh buyas. Dis pic look like it tek at nite pan street side wid some suspect dressing. Mi dus a look out fi unu..lawd if a laff one mo time dis morning.. :ngakak :ngakak

2. My best friend can’t have link on cloths and I don’t. Sade talk up man tell Bobby to hook u up on the doctor tummy tuck and lipo needed my girl. Some better cloths and shoe how u going shopping and yuh nuh say nothing.

3. All 3a unno dutty gyal a big time thief only Sade alone have up are papers di two sisters pon di outside di Sylvester’s thief a when america ago grant unno robbas papers ….lol never DAT unno haffi guh come wid a good rass lawyer ,hope it ain’t no legal aid …dwl unno live america and have no ambition all unno worry bout a clothes and shoes that alone cyan help.

Leave a Reply to msboston78 Cancel reply