Blem in Jamaica, Portmore July 27, 2016 by Met Me no think dem match !! Me no like renee she love hype me hate Ricky cause him love gawn wid him thife- ing Balenciaga dem
Congratulations on your nuptials. Interesting choice for a wedding dress but hey, cheers! :cendol Reply
the dress was doing well until she added that unnecessary tutu to the end, that is too-too much Reply
Is wedding dress fi true? lawks is who hitch on d fish tail a di bottom a di dress, she also needed a corset or waist trainer Is which Renee? Renee 6:30? Reply
from wah day dem jus deh pon d girl name like it a mek dem get fat.. sometimes mii wonder how unno sidung n watch ppl life tho Reply
Congratulations on your nuptials. Interesting choice for a wedding dress but hey, cheers! :cendol
She pregnant or just a thick chick
Her posture was a bit off, but she still looks decent.
the dress was doing well until she added that unnecessary tutu to the end, that is too-too much
Is wedding dress fi true? lawks is who hitch on d fish tail a di bottom a di dress, she also needed a corset or waist trainer
Is which Renee? Renee 6:30?
I’m just pleased to see a dark-skinned man rocking his natural skin tone.
Hope she a breed fi him unu just bad mind dem look nice together
he’s a very nice black man I love the fact dat him don’t bleach he looks very nice
The sender is just a straight hater di gal and the boy look nice together
from wah day dem jus deh pon d girl name like it a mek dem get fat..
sometimes mii wonder how unno sidung n watch ppl life tho