So this chef emelio bwoy wa the girls dem a run dun so a weh bout him so tru him a chef ambassador and him come pan tv him list of girls nah stop ya so all so big name top gals in the streets. Mi can’t believe a so we as females start gwan now over some bwoy and a hype dem up mi know him nah have no good cocky so wa uno a run dun so mi wa knw plz
But how dem suh haunted and him hab big azz tattoo a waan ooman right pon him chest? How would any ooman get intimate wid him staring at dat.
Emilio stop mek yuh likkle sister send in yuh file to pink wall nuhbody nuh see u a money u a look
Omg , a him send it in fi get notice hahahahahaha lamee
Look like a scraped piglet wid him nasty pink colour and amateur tatoos
Is him send it in…no knowings fi u
He eat my pussy for the yeezy he has! Bye boy u nobody
+anonymous 11:42 p.m. So you cyaa get a man to suck/F**k you and pay? Why you have to pay for it,a wah Yuh hole nuh good.It’s what yuh have unda yuh frock,a alligator pond.
Cuz him nyam good pussy dat hawd fi fine
Cuz him nyam pussy good dat hawd fi fine