THIS IS WHY I STOPPED EATING CHINESE

0 thoughts on “THIS IS WHY I STOPPED EATING CHINESE

1. I saw this on FB and now I am very conscious of what I eat from Chinese restaurants. Monday for lunch I wanted some General Tso Chicken but instead opted for the Shrimp. Eventually I will stop eating it too.

1. You betta stop cause you shrimp a cook in di same wok and dem a use di said utensil dem use pon di disturbing food in deh. Meck you own at home, ain’t nutten suh special bout wah dem a cook you caan easily reproduce it.

2. Oh no. Skin all the dogs u want in China but u can’t sell this to unsuspecting customers. Now they should have the food inspectors scouring all the chinese restaurants there. Yuck!

3. All dem mangy stray dogs wid God knows what dem a feed to di ppl dem. Dats why when you hear bout some strange diseases, all dem tings yah. Dis nuh right. Dem all waan come change up ppl culcha ind em country..cho. All dem do a chop up and sweeten up di food wid nuff sugar and dawk sauce suh ppl nuh know wah dem a eat, den dem full it a msg fi meck it addictive and tasty.

4. Everytime I see ppl talking bout em haffi carful how dem eat a Chinese restaurant mi Laff !WOULD YOU HAVE A COOKSHOP AND KILL A RAM GOAT AND SEEL IT TO PPL AS CHOP UP , curry chicken back or even curry. Beef ? The ppl dem probably wouldn’t sell a delicacy fi pennies