THIS WAS SENT IN ON A HOT DAY

Shay Shay member wey yah come from yerrrr!!!! And all a who yah chat member a them did deh round you b4 yuh get yuh social media hype….. so let’s start mek the whole a them round yuh know sey yah p**y!!! 1) s*xy tibz only if she know how you done her daily how she nuh stop run inna yuh and yuh nuh want her why she nuh stay with her new gal wey do make up a puddensweet and how she big and careless fi go f**k buju chuck back b4 she go look a work and better her self! And Issa fact the gal a do way better than you Shay! 2) toya wey her daughter a yuh god child the same gal wey yuh post pon ig wah day how she loyal to yuh, yuh tun round and a dun how the gal cyah dress and she go breed fi man wey nah tek care her child and how she a gwan like she nah f**k and how much yuh fren wey she deh with a farin nuh want her, but yet the gal kids them Eva stay good even if the father nah tek care a the lil one yuh Issa wicked gal shay! 3)

Kelly upsetter lord god how the gal want Lennox and nuh stop carry yuh name to him fi him lef yuh and why Kelly a worry bout yuh and she nuh stop walk and f**k the man them inna dancehall like yuh rass better kmt yuh the whole a them to and call them bro 4) navisha goodlife how she move in the lil boy with her and nuh stop mind him how the gal a clown cause the boy have him woman a farin while your man a farin lef u n deh with a next gal a portmore and a tek care a she while yah get pop down this the same girl u call bae 🙊 5) manta how from she start work up a pudden sweet she feel like she hot and she dunce cyah read n write and won’t lef the mad boy wey nuh stop beat her! 6) chin chilla even thou you n her a nuh fren yuh still live pon the gal name like back pocket rag how the gal nuh stop drive up different man inna her baby father car and how she cyah chat to you cause she a work inna clothes store but she working right? Ok then

7) sunshine lmaooooo goodie the gal sey yuh ugly n stay real bad with out make up and the man a farin nah look pon yuh again that’s why yuh look so extra pop down!!!!!! Shay yuh chat the most bout ppl and your life sad is Snapchat and Instagram have you feeling like somebody yuh f*k the most man and gal and hide it and call the whole a them bro n sis yuh goodly tek more than the rest a gal them inna dancehall and come pon the media a gwan like yah somebody p**y yah mall road hoe!!! Don’t forget cause your p**y rep nuh good it have nuff mileage cause yah do road hard from longg time yuh tek 3times the man n gal yuh damn age!!!! Me sorry diva star neva deh yah when yah hype up yuh man body self pon Snapchat over the gal baby father wey nahhhh claim you! Wey nahhhhhh own you nor yuh f**k but yuh wah come cuss the gal over her baby father your an undercover man clown 🤡 met a nuff more ppl fi add to this enuh but a next time!!! Just say thank god fi good make up n bleaching cream

3 thoughts on “THIS WAS SENT IN ON A HOT DAY

1. Senda it’s really really bad when you see not EVEN ME a read all that cuz ain’t nobody hAve time for All that! ! I bet YUH talk like how u write…like the hot dumpling n Butta a bun YUH when you chaw so YUH flashing YUH index finger!!

I did get to YUH #2 grievances of mussi 10 YUH have against Shay…she sounds as wicked as YUH sound like bitter gall.