TINA MESSENGER-

Tina you no stop cry because dwayne not looking your way stop use green card against him tina dwayne new girl a maddddd you hey @moymoyfor​ever how you doing with your mate….ye​s mi family dwayne educate nice little girl in her big job buy her house have up her x5 bmw.look on tina eye them from last night none stop she call of dwayne phone tina lando say after this trip to vegas he want you to leave him alone you beg to go with you because u done buy the ticket

Screenshot_2013-09-13-17-38-23-1-Optimized-Optimized

0 thoughts on “TINA MESSENGER-

1. you see what is happen to dem, you go out with the man naked you hardly wear clothes, you gwaan up in your pics dem , naked you born naked you walk.. and kiss women in parties. you really expect man a go want ooun after them type of behavior? now di sender say the man them a ignore you! ooun fi clean up ooun act and start behave in a respectable mannerno man in their rightful mind want their women out in public naked.. me di done know dat boy neva want you cause u behavior in you pics dem at parties, now u clown out yourself for men.. which decent men a go pick u up if you nuh change your ways?

2. iS the sender saying that Moymoy educated and drive a X5. if so .lmao. Di only thing MoyMoy drive is har 2 legs, she no wukk no weh, and she fi thank god fi her mother saving her from suffering. Tell Dwayne fi go teck care Dainty son and teck some a di pressure offa Pelpa.. MoyMoy should a shame and push him fi do better. You know what it is like fi have a babyfadda weh no fart pon u child. You better doh breed fi him cause you ago have the same problem 2x.

3. Yes Tina yuh love hype man to much. All the hype yuh a hype it not taking u ne where. Yuh love gwan like yuh bad n everybody knw say yuh love police like how Jesus love little children. Yuh need fi go invest inna some decent cloths. And learn how fi set a good example fi yuh child. Because kids live what they learn.

4. I cannot :ngakak cross it :malu (tina tina take the advice uptop boo.and stop dressing and acting like a slut ,as the person say man want respectable woman dry your tears and do better

5. Love skin out r leg dem and talk bout under neth r clean a hope it smells clean too.cause she f**k both man and woman.all that bacteria she a collect bring oder.

6. Wet skin tina poor u a man always want a lady in the streets n a freak in the sheets , u on the other hand freakin out both man n woman ina dancehall, u keep dance the other day n it empty, so hun was all that f**kin n suckin worth it

7. Yes Tina tek the ppl dem advice you act so holy on Instagram and naked a night time ,clean up your act lando run gwaan I knew it would never last stop the hype

8. All these party hoes are lame. Apple,Tina, Kiesha browning, Twinny and the list goes on you all wanna be bronx dancehall stars unno look done out n cheap I don’t care how expensive the clothes is unno still look cheap, Tina you got what u wanted to be famous, now ur pussy n mouth famous not in a good way … same for bronx waste man them…. Unno go find work do and stop depend pon drugs and pussy selling…..

9. Dwayne long time u fi show tina say u can do better mi like u new girl yes metters the girl have up her job drive her x5 fi her truck dwayne driving moymoy u beat up chest bout dwayne and now u turn side chick

10. smh when unuh nuh know ppl biz is a hell of a thing is not a woman car dwayne a drive Bronx ppl too mixs up lowe the ppl dem

11. TINA YUH NEED FI JUST HOLD BK ON YOUR MOUTH AN STOP USE IT PON DEM TINKING FRONT GAL DEM AND FIND A DECENT MAN WHO WILL LOVE YOU FOR YOU ,JUST TAKE A BREAK OUT OF THE SPOT LITE AND COME BACK WITH A DIFFERENT ATTITUDE….LIVE UP TINA DNT SETTLE FOR LESS ……