TINO ANSA RATTY

BUT LOOK PAN TINO DOOR AND LOOK PAN RATTY DOW…………IS TIME UNNO RETIRE DIS BATTEYMAN TING UNNO NAH WEAR IT..BATTEY A WEAR UNNO…….
1470088_497420640378450_1349336781_n-Optimized

1511246_759211000773737_1500801110_n-Optimized

0 thoughts on “TINO ANSA RATTY

1. Buy a chalk and a blackboard because you dunce looooooooool dem batty man yah find too much funny tings fi sey…..

2. NO is not aids kill him Met, him did just get a visa to go to Canada to play netball, a boy a drive a car on the Washington Blvd. see him ride him bicycle and spitefully lick him off it and broke him up so bad, we never know him would live, it was so bad, but him lived for a few months and dead after. And nothing never come out of the accident.

3. Cum like a bare batty bwoy deh a d garrison dem and dem a 1st fi lick out
    Pon dem. instead a garrison dem fi call dem batty city me shoulda kno
    Anyway a bare so call bad man deh a gp an dem did affi issue condom
    Coz dem did ave a aids break out from u c ow dem dress u can c say majority
    A fish

4. dem creature here need fi go rest dem maggoty ass, an find a job pon a construction site and grow some balls. – the two a dem “sad lakka funeral”

5. A how di 2 a dem talk alike so? No sah fi onoo level a tracing nuh naamal. Tina teeth dem white n pretty tho. So how rotten teet Ratty sey him mouth stink.

Mi a wait fi di rest a dis entertaining saga

6. Ah Weh di pussiclaat ah gwan inna d couch man???

Mi heart just a hot mi!!!

Men stop it be men n not gay ass motherfkers
    I can’t stand to see them trace like this
    Dem nahv nuh father ??? Mi woulda like fi know
    How most these men from the garrisons start being gay.
    Like what initiated it.. I swear I believe now that most dancehall men are
    Because they all from the garrisons .. Met do a topic plz mi wa know how it start

7. Hi met when you put it the gay topic on Friday pls could you also put up the Christian rapper bizzle song called same love, it may help some of these folks . Thank you

8. Deeeeeaaaaaaaad. Mi no waan get pon di wrong side of a battyman. Mi se di way dem trace man _________________________________________________________all wen mi nuh waan luff mi luff.

9. mi watch tino 3 video dem last nite and den mi go fass pon him pics dem….bwoy ratty di rite, him inna di one piece ah slippaz like him ah jezas crise!!!

10. The hole a them need fi put inna one barrel and roll into the ocean make shark Nyam them. Disgusting . It sick me stomach fi see how them gwaan imagine them a suck all shit up hood, all a them mouth must stink bcz mouth full a bacteria plus them a add shit

11. :ngakak :malu :ngakak .ohhh jesus tino you are going to cut out your granny dead pum pum :ngakak I cannot with dem batty scoota yah

Leave a Reply to ISpy (With my two big black eyes) Cancel reply