TO ALL WHO SAYING IS NOT LUCKY

40 thoughts on “TO ALL WHO SAYING IS NOT LUCKY

1. 5. Do not deliberately LIE on someone here or send in any information based on your own personal vendetta.

You contradict your own disclaimer and fed into the Lucky Lie. How do you feel????

1. Draws crotchess you must be Charlotte let me get your ass real quick.. Since you a bleed out like mi post bore six hole ina you already leaky bumbo. Listen mi good……………THE POST WAS REMOVED BECAUSE SOMEONE CONTACTED ME AND SAID ITS REVENGE PORN…So take that and cork one a you leaking whole dem and dont get mi out this evening. Mi feel very good and sake a how mi feel good mi will ansa you nasty man mascot cubbage hole skunt. Dont chat whey yuh nuh know stale semen gutter trash

1. When yuh a look fi harp or vent crawl right up under lucky balls whey black like charcoal and go harp so di dust can sekkle ina u chest. U deh yah a change name and a ansa ansa like u think mi fraid fi ansa yuh. Scotland yard garbage collector yuh tek up whey nuff gyal pudung and think u pick up a treasure mascot gyal

1. How u sound so shamish? Memba picture reach yah wid lucky naked ina hotel living from room to room u nuh memba ???? Is who did tek dat pic? :travel

2. You’re not your. As in you’re not worthy to argue YOUR point with Met if You’re dunce af.Stay on the gullyside please Met why go dung to fi dem gully levels? Yuh nuh fraid shyt daab pon yuh likkle toe?

1. Water and soap and mi good agen. She did a talk like lucky a gabriel and me a prince or persia so mi did haffi spin it round and fast

2. Don’t fck with our MET she removed the post and explain how she get . Go suck you madda and come off the woman back like she said go stop up your leaky hole . MET same so fixed her ass proper.

1. A so dem love run in and play captain save a man whore and di man wudda mek dem drown like dog and nuh save dem

3. MET low self esteem women that’s how they are . Hype man have no regards for these women cause they are in competition with them for the spot light me learn :ngakak :hammer 90% garbage in the dancehall world disrespect and whore down the place with little dead sugar wood :travel can’t give a good fck . :hammer

1. Especially Lucky who chat the woman dem LIKE DOGGGGGGGGGGGG..I dont blame the girl fi shot him a box him shudda get four. The way dem gwaan ova these men as u seh dem cant even give a good dagga..nuff a dem walk roun wid a lot of soft cocks..I cant figet how a certain person was on the wall and someone email mi and seh I know that man he is a friend of a person I know but the girl always a complain how him ting likkle…..and dead..when mi ask smaddy whey sleep wid him dem seh is true..I had to ask her is what she did a fight and kill up harself so for and all a war other women. Anybody sleep wid Lucky him go back and talk and him talk bout dem in a very bad way..Like the entertainer woman in Jamaica whey him sleep wid and di ooman tell di entertainer how LUCKY is her FRIEND..him walk and tell ERRRRRRRRYBODY say him sleep wid har and how she nuff and did a try talk up ina video and him mek video man delete it.. (Miss I know u read here regular , yes Lucky walk and talk :alay ). Suh mi nuh know what dem coming to defend.

4. If unu a seh a nuh lucky, Met removed the pic cuz unu seh a revenge porn, proving that she is not here for clickd y unu a get so heated? Unu seh is not him so send on the pic of the man weh skin out weh fava unu Lord lucky brishit.

5. Dutty bloodclaat gyal gweh and low met and go continue suck lucky batty Ole bitch..unuh a run eenn and know seh unuh a f**k a known batty bloodclaat bwoy..hey gyal run weh wid yuh salt mackerel Ole and leave met alone

6. Brite nuh bloodclaate. Like lucky British a anybody speshall!..Gal gwey from bout yah..No one cares bout u dunout man and u..

7. Yes met i told you i just heard from a source sah a one a him baby mother post it up.vauze tings a cum out wah lucky sah bout er

8. And uno know mi not telling no lie pan him cause up to whey day mi si dem ina post a mek excuse bout di ooman dem know him a go talk. Man germs. Him fi go mine him pickney dem whey deh a Jamaica Charlotte him have two dung deh..Sandy do di best ting and lef him

9. So mi only want to know one thing please met …Was it really lucky or just someone trying to scandal him? That’s all I am asking. Happy New year met….

1. Dem seh is lucky but the person that message mi claim a revenge porn and scotland yard alerted..dat a di last ting mi hear

10. Dem sah him love talk bout how ooman underneath tan an him love video etc cause him buddy noh ready soh dem tings dem turn him on

11. @Met lucky need fi go mind him pickney dem wey him hve all ova Di world..all di BBM wey di sey “anno wife a life” Dnt see not even a pound towards Di welfare of Di child..but dem kno how him stay and still go there

12. MET! You over yah a do laundry! :hammer :ngakak

Yu scrub,wash,bleach, sun, rinse and iron out that hoe up top…. :ngakak :ngakak

13. Whata way dem hot fe Met but ah dem spread out battyman friend dem fi go fah. Like how yuh limb dem up Met, dem fe gweh an stop promote nassiness.

14. These dudes pityful bad! Talk like some real bedroom bully and majority of them have not one damn use!! Peer 5minute juke and shit they don’t know how to make love to a woman.

15. Can u put the pic back up please Met.
    Met him chat sandy too seh him a give her backshot and see pure doo-doo in har battam lol

16. I don’t know what the hell to say about LUCKY but couple years ago one bwoy wey mi know went to England to visit him. Cut long story short, the bwoy come back a tell everybody how lucky love Obeah cause him and the so-call wife bring him to obeah man. The guy said they left him and one lucky young baby in the car for hours. He mentioned that the car had stuff in it and lucky never seemed to care.The bwoy say him no know wey dem in there doing so long so him run in go because the baby a cry go see the obeah a rub down lucky and his wife wid some oil. The boy say crosses full lucky and a bare obeah candles he burn in his house…Shango said, lucky almost send him to jail so he stay far..

17. How dem people come ova ya a nyam up demself ova lucky battyole suh lol A fraid dem fraid lucky nah go skin out fi dem no more or wha kmt Dem a gwan like a Met did inna da room tek di picture and fling it up pon social media say ah him. Mek dem move from yasso. You get information and put it out then you get more information and tek it down simple. Unnu can go back go stick unnu tongue back dung inna di man shit pit now. Your good

18. Everybody can make mistakes but when you can’t own up to it is when it becomes a problem. We weren’t sticking up for Lucky! just simply saying that the video done run round and we see the mans face and it ain’t Lucky.
    Met was adamant that it was, and before she look into it she ah brite up herself and try diss up ppl.
    Llow the wrong and strong behaviour it don’t look good.