TOMMY LEE WANTED OVER VIOLENCE IN FLANKERS

JUST IN: The Police have named Entertainer #TommyLeeSparta as a Person of Interest.

He’s being advised to report to the Freeport Police Station by midday tomorrow.

Law enforcement sources say the Police want to question Tommy Lee Sparta about an upsurge in violence in Flanker

Sources close to the Entertainer says Lee denies any wrongdoing.

Lee’s given name is Leroy Russell Junior.

He’s known for a number of popular songs including, Rich Badness, Monster, Uncle Demon and Top Shotta.

15 thoughts on “TOMMY LEE WANTED OVER VIOLENCE IN FLANKERS

1. i hope this time they charged him for murder and put his damm ass behind bars, this boy has been doing too damm much.

2. Of course he will deny any wrong doing, with all the wrong doing going on in St James Freeport Police, still have time fi u Sparta Lee lol, dem have a saying “if it nuh guh suh, it near guh suh”

3. EEEHHH boy Tommy Lee, you fi stop support you scamma criminal fren dem at Flankers, what goes around comes right back around

1. Him cause the SOE when him try kill Beenie by the airport him miss and kill the driver jail to good for him friend killer lee

4. Come een like him try trow off suspicion when him preach against violence fram Rygin King get shot

5. Haha a bay mixup n fuckry tommy lee do and him feel him wise dan every man. Between di murder wa him sen di juvenile dem fi do and di bag a useless underage gyal wah guh a him yawd guh tek fuck mi want dem hol him fi a long rass time. Sparta an dem fren killa self….

6. Dem fi full him up a lead before him even get fi reach mobay caz a him one have money a finance dem everybody round him live offa him n braff in videolight wid him weed money an liquor. Cray man a guh done sparta once n fi all

1. Come here! A Cray man yah side wid?
      Instead a bawl cree from both a dem you a champion fi Cray man. HYPOCRITE

1. Bitch u chat too much. Mi want all a dem fi go dung but right now a tommy Lee name inna di media suh a him fi dead fuss. Frig off

1. Bitch like yu suck out batty Mumma!! . :
          “Cray man a guh done sparta once n fi all” :

Which side yu de pon batty washout?!

7. Lock up him rass. Is a criminal offense fi hide criminal and not so long a him and di black ugly wanted bwoy inna video . Dem fi lock up him bbc

8. LEROY! WAKE UP!!

BADE AND MEK WE COME OUT A DE HOUSE AND GO STATION!

:ngakak :ngakak :ngakak

9. so all a uno know the tings but keep uno mouth shut, only when it reach uno door now uno a cry out, uno is a set a disgusting people. see uno quite knowledgeable of the bad things, gangs and say nothing, last time i check 311 still works or 119 kmft. some a uno nuh want talk because uno a hypocrite and benefit too or uno man benefit. mi want them level all the bad areas in mobay, mi want them flatten it. i just want the decent and innocent ones amongst the bad ones just decide to run and go stay wid a family for sometime and then dem light the pace a fire and bun out them nasty low life mobay scamm and gangs, if only it could work this way. u see mobay watch how down there a go suffer.