TOMMYLEE A BAWL DI LIVING EYEWATER HOW KARTEL SEND MAN FI INTIMIDATE HIM

This is an audio of Dancehall artiste Tommylee crying to ”Sounique” that ”Slim/ Slimmatic” was sent to intimidate him into giving royalties to imprisoned Kartel. Tommylee can be heard saying that Kartel did not ”reason” with him and he feels like men are watching him. Sounique explained the terms of the contract Kartel sent for him to sign and that Popcaan was not paying royalties………………..IT DEH YASSO

0 thoughts on “TOMMYLEE A BAWL DI LIVING EYEWATER HOW KARTEL SEND MAN FI INTIMIDATE HIM

1. Mi bombo den a whooooo lick tommy lee meck him a halla so boy mi sorry fi dem Kartel is a real demon enuh smh

1. Mi waa di JCF do him whole heep a damages di way mi vex mi not even put up nuff post because mi waa dis tear dung jamaica dis morning

1. Mi nah lie the man a holla like dem beat him. Mi feel it fi him star. The man seh dem a watch him and it sound like him fraid because him know wah can reach him. Kartel yuh days will be bitter too much yeye wata deh pon yuh. Sick phuk star.

2. da batty bwoy deh still a gi trouble behind bars?..tommylee fi guh to di police dat mean if anyting happen to him dem heng kartel

3. Dammmmmm all dem deh cow bawling from the self proclaimed bad man. And how somebody fi tan a prison an kip artist current. Is Tommy Lee even signed to Fartel??

1. him a keep him money current …if him did signed him wudden haffi sign contract agen …or send contract wid bad man…di man shot offa him head no joke a nuh easy ting dat…tommylee is very soft

1. Mi Tink Tommy was badman and coulda defend it!!..But it nuh look so at all. Kartel need fi leff Di ppl dem alone men dem prosper.

1. But listen agen…Tommylee a say him nuh waa tun back n God kill him if him pick up a gun him nuh waa be a part of that life anymore

1. di phone hard fi trace because dem seh dem exchange phone and all kinda tings…now that this is out mi waa know if dem a go put him in real lock down

1. Met, so him still dey a Horizon a enjoy air conditioning? Him nuh reach a di real Penitentiary yet? Well dis should mek dem speed it up. Him still have too much leeway bout keep man current n collect him 10%

Fackin evil

1. me caah wait fi dem move him go over big prison.. make them beat out him rass and tak way him food when shorty bring I come, tommy lee a fool me woulda tell him go suck out shorty cancer tun down pussy oleeeeeeee

4. Oh my God Met!!!! It pains me to hear this grown man bawling his eyes out. Who was the demon emissary on the other end of the phone? Yuh si how them defend, tolerate and justify almshouse with them licky licky self? All the way a prison and still a terrorize people? Who name Slim?
    Bout him buss people and nah reap the benefits! You can’t conduct business reigning terror. Bout Tommy Lee and PG13. Guh terrorize yuh pickney dem!!

1. dem fi lock up stinking mout slim, bout contract him probably cannot even spell egg.. before him go look work him a carry news fi prison bud.. bout man say dem battyman

5. Fi all who did a bawl oh Kartel innocent, mi want dem listen dis. Tommy Lee inna deep fear fi him life. Hear how di man bawl…soft or not, if yuh know a man nuh value life and murder all the while why him nah go bawl fi know jim life at risk smh.

6. His tears nuh sound like it a come from a place of fear to me. It sound like him a force him self fi nuh go down a certain road. His tears sound like when temper tek yuh an yuh nuh waan do certain tings suh yuh cry it out. Kartel need fi build cause him have family a road. He has children. He is a evil man. Very evil.

7. Met di man weh a do di talking on behalf ah Fartel no fraid him get charge fi extortion?

Is who him by the way??
    Tommy Flee meck mi feel it fi him . A so weh me mad noting cah stop di tears cause a bare wickness me pree and try mi bess fi avoid it. Poor thing we see him brave face but we neva know weh him ago chu behind the scene. I feel seh is the same thing a reach Popcaan, dats why him always quiet cause him always have some wata dodo ina him panty when him hear di woerl boss name menshan.

Javinchi, Lisa Hype Gaza Slim unuh fi count unuh blessing and run faster. Ask Shawn Storm how di word Sarrie and if mi did know feel rite yah now.

1. :shakehand2 :shakehand2 thank u mi say if every there was a play on words it’s this idiot who in all his dumbness name him self “genius” ova ya kmt fuxxin bird

8. Gm Met and bloggers….Met you a di bess yow any way mi say aready…. did I not say on a previous post a couple weeks ago that even doh Kartel lock up hit still can be made. This is why a lot of the other entertainers them not speaking out but mark my word the same phone thing ago mek dem catch him red handed a orchestrate a hit ole wicked yow.

1. Yu know se mi nuh like kartel but mi used to listen to one and two but right now mi a listen to NONE AND ZERO di bwoy jus ova disgusting and terrible and mi really a wonder if him real gone pon di nex side cah regardless mi nuh like believe dem ting deh bout ppl but….how di man a move like chucky so

1. dem fi ban him pan every airway ban all him pickney dem tek everything him have and give to the people whey in need a ja mek him guh suffer..since him cannot stay a prison and mek it be that

1. tommy lee is a big fool me would tek one picture with one a kartel pickney dem.. hug him up and smile and send it to kartel phone in a prison…

9. Di pussy on the odda end a di line a secure fi him self cause mi sure him know him a record di convo. Him a mek sure fi gim conversation is in agreement wid dutty Kartel suh Kartel nuh send man come shoot off fi him bloodclaad headback too. But yuh see how dem love di recording ting like dem nuh memba say a it sink dem so-called “boss”. Smfh. An mi bet dat recording go straight back to big pussy Shirley. And hear di hypocrite bout “mi foward round deh too”. Smile ina Tommy face an cudda kill him same way. Hate ppl like dat.

10. Tommy Lee need if mek him QC Knight look at dat contract before him sign it. Kartel is a real craasses… Smh

11. if tommy lee and anybody eles weh nah gi royalties affi ah watch dem back, then man like alkaline and who eva eles hot ya now ah jamaica betta watch dem back to because it look like kartel tun badmine now and have vengeance inna him heart from behind those prison walls!

12. Wah mi a wonder is dem duppy deh weh a do kartel work still nuh see seh di man nuh care bout none a dem … That’s y mi believe Nuff a dem bad man deh a get f@ck easily from dem boss …..

13. And y this fool a bawl an then ago seh him can scam ppl … An di same ting kartel do to yall .. So wen ppl loose dem money how yu think dem feel …. Mi just a listen an a laugh an a teach my youth dem seh be your own man ./ woman ……..

14. Yuh see that bwoy Elvis Redwood weh love carry out kartel dutty work him soon get f**k bout him name sounique a same suh him pick up popcaan and kart thing pon him head him nuh stop diss up poppie with ppl. He’s like a bitch love chat

15. Bigger question is why the youth record it? Kartel so powerful fr behind bars?

16. Met morning, you should get journalist a di century! *thumbs up*! Firstly Met, are you sure this recording wasn’t made before Kartel’s imprisonment, furthermore before him get inna di problem? Because remember a story did come out waa long time enuh, I think a before him get inna trouble man, seh him waah money from Tommy Lee and Popcaan. So mi really a wonda?! Coz afta him cuddn so fool afta him get so much years, all a file appeal and den still a gwaan wid antics wa can furda sink him an not help him. U affi go find out deh Met. …….Anyway now, ppl a seh dem think Tommy lee did bad suh how him a bawl. If smaddy cum fire shot ova you head any baddy wudda shake up, bad man or nuh bad man! Di yute seh him nuh waa go pick up back nuh gun an go turn wanted. Him luv wa him a do but if it go cause certain things him prefer run weh or go bill wid him Pinckney dem. Di cry wah Tommy Lee a cry is not a fear cry per-say. Him a cry because him a look pan it seh him rate Vybz Kartel an Neva expect him fi approach di situation suh an base pon how him approach it, it mek him feel like him (Kartel) wudda all waah kill him. And everybody have feelings, whether man or woman and everybody love dem life. Memba Tommy Lee nuh cum from Town but a town him based now because a di music. So if Kartel go do a ting like dat a mek man a fire shot ova him head him ago feel some typa way caz anuh Mobay him deh weh if a move mek, him ave di whola Flanka fi defend it. Him deh inna a next man turf, oomuch hundred mile from him safe haven. If it was a different situation Tommy Lee wuddn a shed a tear, mi can guarantee you dat. A matter a fact di smaddy wuddn try da mistake deh knowing its Tommy Lee. Di place weh Tommy Lee cum from a Mobay anuh waah easy place an di song dem wa him sing some a dem nuh far from reality. Kartel himself go deh go si fi him self an him know. Dats why him did try fren a lot a dem dung deh an all call up oomuch a dem name inna him song dem. but di only reason him try run da joke deh wid Tommy lee a because him know a town Tommy lee live now and him can sen man go kill him anytime widdout Tommy lee knowing wa deh cum to him caz a fi him (Kartel) place dat.

1. no award oo…di bloggers dem rate jmg so when dem get di real tings jmg a di first person dem link so award for them please

17. A wonder if the JCF heard this conversation, why dem bring him in fi scamming ?

18. Then dem ah talk bout BountyKilla badmine, what ah ting.. Kartel did Bounty get anything from your royalties? Tommy Lee dont give Kartel shit, him stink like

19. Howdy Met, Metters & peepers. Tommy Lee is not one of my faves but neither he nor any other artists previously aligned with Geishell should be coerced into any agreement with the convicted felon. Any existing contracts should be voided on the grounds that Geishell by nature of incarceration is incapable of and CANNOT provide the necessary support to advance their career.

This recording should be in Tommy Lee’s lawyer possession and should make its way to the JCF and DPP to show Geishell’s influence behind bars.

Tommy Lee does himself no favor either talking bout resorting to scamming when he has a case in court about the illegal act.

Geishell needs to be locked away in isolation.

20. no sahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!! addi wicked beatings intimidation him have lock..is a reason why zipfm chrome all a dem all sunday when a GOD time dem haffi a spin kartel mixdem or else! GOD nah Sleep

21. Met morning, you should get journalist a di century! *thumbs up*! Firstly Met, are you sure this recording wasn’t made before Kartel’s imprisonment, furthermore before him get inna di problem? Because remember a story did come out waa long time enuh, I think a before him get inna trouble man, seh him waah money from Tommy Lee and Popcaan. So mi really a wonda?! Coz afta him cuddn so fool afta him get so much years, all a file appeal and den still a gwaan wid antics wa can furda sink him an not help him. U affi go find out deh Met. …….Anyway now, ppl a seh dem think Tommy lee did bad suh how him a bawl. If smaddy cum fire shot ova you head any baddy wudda shake up, bad man or nuh bad man! Di yute seh him nuh waa go pick up back nuh gun an go turn wanted. Him luv wa him a do but if it go cause certain things him prefer run weh or go bill wid him Pinckney dem. Di cry wah Tommy Lee a cry is not a fear cry per-say. Him a cry because him a look pan it seh him rate Vybz Kartel an Neva expect him fi approach di situation suh an base pon how him approach it, it mek him feel like him (Kartel) wudda all waah kill him. And everybody have feelings, whether man or woman and everybody love dem life. Memba Tommy Lee nuh cum from Town but a town him based now because a di music. So if Kartel go do a ting like dat a mek man a fire shot ova him head him ago feel some typa way caz anuh Mobay him deh weh if a move mek, him ave di whola Flanka fi defend it. Him deh inna a next man turf, oomuch hundred mile from him safe haven. If it was a different situation Tommy Lee wudda a shed a tear, mi can guarantee you dat. A matter a fact di smaddy wuddn try da mistake deh knowing its Tommy Lee. Di place weh Tommy Lee cum from a Mobay anuh waah easy place an di song dem wa him sing some a dem nuh far from reality. Kartel himself go deh go si fi him self an him know. Dats why him did try fren a lot a dem dung deh an all call up oomuch a dem name inna him song dem. but di only reason him try run da joke deh wid Tommy lee a because him know a town Tommy lee live now and him can sen man go kill him anytime widdout Tommy lee knowing wa deh cum to him caz a fi him (Kartel) place dat.

22. I now firmly believe that Annie Palmer has no problem living away from his children. I also now believe that he loves the company of men. Now tell me, you have an appeal going and you are again sending death threats………so mi a wander a wen him send go gi roach and roach nuh tek mek him kill him

1. “Oh what a tangled web we weave when we first practice to deceive” – Walter Scott

Miseh, all a de Geishell frautists and frallawaz dem a get it leff right and center from the convicted murderer. De sociopathic behavior pon full display. From dem drop inna him web, a de hardest ting fi extricate demself outta dah web deh. Geishell plan fi suck dem out till all dat remain is de shell of demself. Poor ting, Tommy Lee a feel de suction. What a teng when de scamma a get scam. Not a good feeling eeh Tommy Flea.

1. ….but di only ting him tk=ink bout a money? a wanda how dem grow up ?? dem sound like dem fada did mean ….how him so deprived ,,,,,,,,,,,?? him have an appeal and him cah wait ?? y him nuh borrow some money from di gully Bunny weh hop from sid to side ?

2. Kunta a waa dem juck kartel ina him eye wid a needle everyday and all dem fi do a send di needle a little further…he is too wicked..how him want royalties offa di bwaay dem and all him did have dem a do a teef dem style? kartel neva intend fi bus none a dem ..

23. @MAMACITA agree wid yu fully! Di yute nuh waah go dung certain road. Him grow up inna certain lifestyle and from a certain background and fi do music is like a escape fi him suh him can low certain things but a situation like this woulda mek him revert and all go do wa him nuh waah do. Dat a di reason for crying. It shows yu seh him have a heart some where. This had nothing to do with fear of Kartel. Tommy Lee nuh fraid a Vybz Kartel I can guarantee you dat. Kartel an Tommy Lee neva link up by coincident or by corporate recruit. Kartel go Mobay go fren men deemed bad (bad man) because Mavado did have fi him linkage down deh! So he wanted his own personal support and backings from there outside the regular fans. Suh a suh cums now him start link up wid man from Barrett Town, Greenpond, Granville and Flanker weh Tommy Lee come from whilst Mavado backings came from Salem and Saltspring .

24. When him go link up wid Flanker man dem him discover seh Tommy Lee have Talent and a do him DJ ting suh him put him pon board.

25. Den if man a gwaan WIKID a prison, smaddy need fi remind him seh him have madda, FAADA, SISTA, BREDDA and likkle PICKNEY a road. Just a FRIENDLY reminda cause if a anyting a anyting.

Nuh new contract. All ole contract need fi VOID or allow fi expire. Cyaan tan a prison an extort peeple a road.

26. How tommy lee a bawl like Gal so .Tha demon deh coward . Him fraid a kartel BAD BAD …BAD
    How can a man build something for someone else to enjOY.IS TOMMY LEE fault to get into badness. Town Bad man and MOBAY bad man a two different ting .Tommy Lee was seen as a bad boy in Mobay and you see how him a bawl now .This does not look good mobay

1. @genius ooun a some set a cruff go look wuk.. bout give kartel 50 percent.. no batty man cannot tell me to give him no percent of my hard earnings which.. nuh battyboy no germs no fungus couldn’t give me nuh chat.. tommy lee stop gwaan like a pussy bad up back kartel.. friend up shorty and carry likkle money go give her and put poison in a him food when shorty a bring it go prison.. make the f**ka nyam it.. tell him say u will dress up in a police clothes and go prison go nyam him food lol. go a shorty are him mumma yard go buss up back shot make him know anything happen to u… it na go nice…

P.S police FBI I am abidden citizen I do not encourage violence in any way. me just a talk weh me see in a movie.. cause me watch action movie to..

27. I can’t believe this a wa people a laugh and a gwan like it funny it’s not funny somebody shoot offa you and threaten fi kill you and you ago tell me unno naa bawl..

28. Mek shirley gwaan man!!! man a plan fi nam calaloo and calallo a plan fi run him belly. Flanka man dem will defend tommy lee so mek shirley galang..Him gwaan like him nuh ave pickney and relatives a road: dem might hold one a dem fi ransom or dem come up missing..Kartel too outa-ada and wicked..

29. Met me have a bag a things fi say but first me want to know if tommy lee Lawyer can trace me IP address and sue me? Cuz if a no Tommy Lee this a him sound alike or him have a twin we never heard about

30. Elis is fi a jail to him a support f**ckery>>>>>>>kartel fi memba him ave pickney
    And woman a rd him a put dem inna d firing line idiot give up an do u time coz
    U nah cum a rd an jus a piss a ppl so hear dis kibba u self an go scratch u batty
    Pon a rock tek mi foolish advice

31. So why didn’t Tommy Lee send his friend with wings in the “pretty shutt” to pay kartel a visit? Afterall he said it in a song aimed at bounty killer.

1. him know seh kartel a real killer and heartless but all popcaan from mi si how him did move to rhino mi know him fully bad :nohope:
      aldoe him get box up whey day

32. Police need fi lock up di whole shit lot a dem especially dat big bloodclat bitch weh a carry msg fi shirley bout contract…. disgusting!! Tommy lee dnt give dem a red cent. How man fi keep you current from behind bars? him a invest money inna yuh career? Tell di johncrow dem tek a hike and stop gyal up di ting bout put dwn one side.

33. For some reason I just feel like Kartel was the one who made Tommy Lee pick up this demon persona. Pree it, Likkle country man see a “big” DJ interested in him, so he’ll do almost anything for fame. Kartel has always been know to do things for shock value bleaching, wearing braces when he doesn’t need it and the likes. So wouldn’t he create a controversial DJ?

34. Tammy Lee seh…”mi nuh haffi do music enuh dawg. Mi have talent. Man a scamma….”
    Tammy, yu done deh pon di FEDs radar. Not a nex long distant call yu cyaa mek. A betta gwaan pay Skirtel di 20%…..tek up which gun? Gyal guh siddung wid yu Kleenex yaa!

Leave a Reply to www.com Cancel reply