TOMMYLEE”S CAMP SAYS AUDIO MOTIVATED BY ENVY AND CONVERSATION WAS ALL SPLICED

0 thoughts on “TOMMYLEE”S CAMP SAYS AUDIO MOTIVATED BY ENVY AND CONVERSATION WAS ALL SPLICED

1. if anybody know how tommy lee chat bad,dem know sey a him did a bawl like a bitch! what’s wrong with these people it is what it is,it nuh matter wha nayme lee camp a sey,dem cah fool nuh body round here,the time them have a convince people sey a nuh tammy lee,tammy & him camp batter mak sure sey “WORL ASS” KARTEL get him 10%,cah a nuh slim a come back come buss shot off yu damn idiot uno!

2. This woman talk is a living liar to herself and every body I hope she gain from this big lie
    Bout she know him and a nuh him me did sorry fi him situation but now me Wah dem Bruce up him rass fi dem 10%

3. This woman talk is a living liar to herself and every body I hope she gain from this big lie
    Bout she know him and a nuh him me did sorry fi him situation but now me Wah dem Bruce up him rass fi dem 10%

Leave a Reply to MIMI Cancel reply