TONGUE GOVERNMENT NEEDED IN PARLIAMENT

52 thoughts on “TONGUE GOVERNMENT NEEDED IN PARLIAMENT

1. but di onli ting dis man duh a suck yuh suh wah is di real prablem ere caw dem stop sentence man fi dat suh wat is di nexx verdict oooo :nerd caw is like a yu alone fi get suckins unnuh gyal jus mek it bad fi gurl like mih chuh :maho

1. mi sehhh dat onli show seh she suxx n get fuxx…mi noe a gyal suxx off a man a jamiaca fuss time she meet di man n cum a farrin now she a call di man suxx puxxy bwoy den yu a wah……………..dem fi gweh fram bo yah wid dem lame borin chat

a weh dick r harde deh :angel

1. Lmao u know say if him drap ova ya tidday him ago write har off tho, wait likkle a hope him come lol but that’s y man no waa do the things wit dem common gal ya Wat she n di man do is between dem she too disgusting man

2. but all di man madda gudda all cook up di gud food gi har an bare tings fi di son get greencawd noe she a call di ooman obeah ooman an all dese tings

she gudly bex fi chue seh di man fine a nexx gyal weh a suxx betta dan she eva did FOH…Spinta seh farrin em muss reach :tkp

1. Zerva :hi: wud up ma

She a flea bag to fi a type dem f**k**y yah and and naw talk fi har part. Maybe she did a talk pon di mike :siul

Dem big people ya fi act dem age no dem shoe size

How she would feel if him serve har the same amount a dunmentsn

2. DWL _____________________________________________ :tkp :tkp is tru wen yu see fiya nuh trouble it caz seet deh shi gas n light him woooiiiee
    psst miss mi kno it was suck fi suck suh be ready wen him talk up di tings weh yu do him….i kaint :tkp

3. and this here is why man fraid fi suck Jamaican gal pu**y. unu chat too much. common assault. sure u suck the bwoy to so stfu

1. all di way a yawd she guh fi fine a man but it nuh wurk oooo suh di man n em mumma a dis n dat now..puhleezeeeeeeee biiiiitch

1. my mother friend say she go a mobay nuff and get a “rent a dread”and them do bear tings to har dwl@the thought. a one fat yankee ooman wid low self esteem but har money long so dem boosts har up and feed har fat rass.

1. which is rite oooo fuxx suxx feed a dat dem want a doah blame di man dem one bit n den on to di nexx :nohope

2. Mawnin chuety!!! of course di rent a dread dem bad, old white women nuh frequent yard fi jus a regular slam lol…dem haffi be bad because tell mi who freaky like white woman lol

3. 3gb mi sayyyyyyyyyy u kow say mi go JA few yrs back n we went to the mineral bath mi see this whole heap a ole swivel up white woman with some bombo dread n di dread dem a massage n wash like crazy so mi look pon every body fi a explanation of Wat a gwaan dem tell meis rent a dread at work sah lollllll

4. She sign har name cross him face and sealed it with a kiss? cause me sure know say she kiss him up if she deh wid him fi a year. This girl is disgusting. She should have kept that to herself. She nah dun the man ah the man dun har.

5. This girl is a ugly chick that couldn’t get a man in foreign so she resorted to taking one in Jamaica. I bet you money that she did her best to keep him including sucking him away from him personal girl but get knock. Now she is angry cross and miserable at the thought of her ex-man sucking other chicks. Why she don’t talk about how she sucking the man and obeahing him so she have him permanently.

6. Roxy need fi stop, cuz frim she deh farrin bout 8 yr now a pare Jamaica man she deh wid an live up yah. A one yr now shi lef splinta and shi did deh wid one dutty dancer boy a spanish town adta splinta and now she find one homeless one up yah weh she move him in and dem engage

1. madly in love til dem lef den on to di nexx she naw fritten nobaddi ole suxx hood gyal wah cum disgrace di man puhleezeeee

7. I hate females like you. You are a disgraceful person. You were once in a relationship with this person who you called your man and now that you guys are not together you are disgracing him. So what if he says you are calling his woman now?? You probably are…..but my thing is cuss about what is at stake now, not about what goes on in your bedroom. That should be private. Its girls that you make it hard for other girls who want pleasure an caw get none, caw di man dem fraid!!!! Dam tongue blocker……A bet u sey u did enjoy di sucking…….My question is, when he was sucking you what were you doing?? Maybe a suck di man to…….SMFH

8. MY FATHER THIS IS A PEICE A DIRT BAG. I HOPE HER PRESENT MAN IF SHE REALLY HAS ONE IS TAKING NOTE. BECAUSE MI SORRY FI HIM WHEN HIM AND HAR LEF. NOT EVEN BACK SHOT SHE FI GET CAUSE SHE MIGHT SEY A INA HAR BATTY DI MAN DID WANT PUT IT. MAN FI FU-K DEM YAH GAL STRAIGHT MISSIONARY STYLE WID A BAG TIE ON PON DEM FACE THAT SHE CAN’T SEE YOU. NOT EVEN MAN NAME DEM GAL YAH MUS KNOW. A FI YUH BATTY HIM DID A LICK YOU COULD HAVE STOPPED HIM IF YOU NEVER LIKE IT OR YOU NEVER WANT IT. FRIGGING DISGRACEFUL AND PETTY. YOU MUST BE SHOT WID THE SHIT WHEY COME OUTA YUH OWN BATTTTTY.

1. He probly licked her ass in lieu of kissing her because that was a more attractive option judging by the shit that’s coming from her mouth :dp

9. Chicks like these irk me to no end. Jah know…And just because she a say the man dweet don’t mean him are did does it… Men… unnuh see? Pick up some dutty bungle and a treat them like dem a hand wash and this is what happens. UNNU FACE A NO FI EVERYBODY FRONT….. SHEESH

1. Nix dem fi nyam every front u doe sorry fi dem because if him know him do x amount of washing and detail cleaning and dem fall out him fi gwaan and she fi gwaan..scratch dat name close that book..but him know him do all that and gone try cuss di girl..I say speak I support..Dem mouth doe have no principle . I will not hold no shame root for them because dem doe have any at allllllll..is not even a dainty person a seh him do dem washing deh..have a noiceeeeeeeeeeee dayyy *mel b voice* :tkp

1. Yuh have a point eno…. but good gosh man….that’s why my next ex haffi go be a virgin… dem people here sick all 3 of any cow’s stomachs

2. Sed way soh Met,….. sed way soh

Ef him neva chubble di gurl, shi wudden dun him soh……. Oonu leff, get ova it……go on wid yuh life an leff di ooman

ONE YEAR now dem leff an him stilla carry belly…. Ah doah wrong har fi sdi dunnment

10. SUH WHY SHE NEVER DID A COMPLAIN WHEN SHE DID A SIT DUNG INNA DI MAN FACE AND HIM LICK HAR OUT FROM BACK TUH FRONT EEH, CAU SHE DID A ENJOY DOING DAT AND I AM SURE SHE SUCK HIM OFF TOO. DAMN SCORNFUL BITCH FI GWEH

11. Nasty looking roxy weh walk and buy fu**k from all a the people dem bouy pickney tlk how yuh ras suck fi him dick to dogshit.look how yuh look old granny go and sit yuh f**king ass somewhere..kmt good fi unoh man love likes too f**king much.sucking a regular now but if him really put fi him head under yuh him stomach strong.

12. This is the epitome of low & disgusting. When did sexual escapad became ammunition for cussing. Childish & pathetic to say the least.

13. Only thing I don’t like with most of us females we love to tell the man weh them do, but we not talking wat we were doing. Ladies we need to leave wat happen in bedroom private tell them something else. Them man ya it fi happen to nuff a oonu just meet woman a oonu deh pon oonu knees cut it out.

14. Dont have a ounce a pity fi dis man..Unu too likky likky and lubb pple tings..U know how di gal tan, and u know unu did unu freeky deeds. Keep u raas shut, leff di uman and keep it moving..Him probably well and provoke di gal knowing di type of person she is..She lewd and outa-ada YES, BUT I STRONGLY BELIEVE HIM PROVOKE DI DUNMENTSSSS.