TONI KAY A YOUR MAN OR NAH?

0 thoughts on “TONI KAY A YOUR MAN OR NAH?

1. Not for nuttin I saw a pic of his face on IG, but if him wanted like unno seh I’m pretty sure dem will know whey fi find him. Unno know suh smaddy else know, with that being said mi nuh believe unno accusation.

2. dis wah you call show off bring disgrace, must be a reason him face a hide in everyphoto. bwoy you no see you gal a sell you out? because if its true you on the run she should not be posting ur every move. some gal frighten til dem rass fool, unless she no know wah gwan wid him. bad man and woman no post pics on public forum where the photos can be traced to exact location. shit ur own phone shows where,when and time of pics no matter how long the pic tek. thanks to technology you can run but you can’t hide smh

3. I get it if the man was truly wanted and is on the run he wouldn’t even allow to snap pictures period…. He must truly not trying to show his face as much but one picture he did…. I wonder if she tells him I’m going to post these…. He look pretty young too..

4. The pic weh she tek in the car of him you could tell that he wasn’t aware smh. Them gal yah frighten bad. Yuh set up yuhself fi go jail ah thief clothes fi yah man match lmao mi caah bother wid them man clown yah. AND BOBBY A YOU SEND THIS IN

5. YOU CAN TELL WHEN PEOPLE IS NOT HAPPY WITH THEIR LIVES BECAUSE YALL MAKE A LITTLE GIRL RUN YALL HEAD! IF IT WAS TRUE SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WHAT. WHEN YOU WORRY ABOUT OTHER PEOPLE LIVES THAT MEANS YOURS NEED TO FIX UP OR END! F**K DO YALL?