TONY HYPE A GI FI HIM SIDE

13 thoughts on “TONY HYPE A GI FI HIM SIDE

1. Dam idiot a incriminate himself as a Don , bout yuh run off off four part. When unnu fool and love chat, smh Dumb!!!

2. Rassss :matabelo Every night you deh a road, hundred man a walk behind you? You famous and important bad…

:tkp

3. notnice stay bad and cranny like wit him knock knee and big gut the blazer them favor belly skin pon him to ratid a bare walk him deh a foreign a walk and look woman weh him can live off etc drive them car and kotch a dem yard me no know how nana f**k him

4. Leave the youth man unu too badmine unu never know when ppl use to face hungry now them get a buss an a live the high life unu want bring them down

5. Suck pussy not nice move Yuh rass and stop call up the man name it bun Yuh seh Yuh cyaa huh back a Ja bout tuh tell the boy don’t guh back a him place tru Yuh cyaa go back a yours Yuh can’t mek nobody get beating all you good fa is fi beat woman a woman strength you have Yuh stop black and blue nana proppa yet Badmind a eat out Yuh heart Yuh need if tek care a Yuh son and Yuh know mi have Yuh Secret not nice Yuh stop eat out a pussy like plate yet don’t mek a sen Nana the screen shots

6. What’s wrong with these people.They keep incriminating themself via social media..damn .Even if you was in the right you just gave it up by opening up your mouth on social media.When the glass house come tumbling down your own mouth incriminate you.
    Badman don’t talk about them accomplishments or claim to fame you can’t even see picture of them much less video.You control 4 parts so tell we who control the other 6 parts..

1. If I was the commissioner or commander fi that area mi a call him in fi all crimes that occur in his four area of the 10 dung a seaview…chat too much

7. Notice a waste man him need to start taking care of his kids,him party every night an have ntn,stop run down the hype youth,that’s why the babymother a Ja leave yuh worthless ass,just the baby leave you the girl just a glow so

8. Not nice a fool from long time. Guh tek care a yo pinckney dem and stop thief from people all yo own a pickney yo thief from.