#TOPMAN……….ELEPHANT MAN?

WELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ELE……………DEM SEH .WELL………………SUH MI DUS A ASK………IF YUH KNOW WHEY TOPMAN MEAN……….AN YUH SUPPOSED TO KNOW BECAUSE NO MAN NUH CALL DEMSELF SUH UNLESS :tkp
Screenshot_2014-04-02-17-02-55-1

0 thoughts on “#TOPMAN……….ELEPHANT MAN?

1. Lord, No! The senda is talking about “top” as opposed to “bottom”, isn’t she/he?
    Again, I have to thank JMG for indicating that too much in dancehall (regarding sexuality) isn’t what it seems.
    Who told me to do an online investigation as to what gay men do? Good for them and all, but it is full time that all this flamboyant Jamaican Male dressing is studied as deeply as it is in other communities as a sign of faggotry.
    Nuff man have been slipping under the “all Jamaican men dress flamboyantly..it’s from our African heritage” gaydar, just like them down low rappers.
    Anyway, when Lipstickalley has Kartel and Elephant Man as “suspects” in being undercover gay, yuh kno anno yuh one a talk.

2. mi no get deh one yah met, cuz jamaicans nomally seh topman or tappatappa so, i’m clueless.

if him did hashtag #receiver or #giver den dat would be sumting else :travel

3. A true@lundun yuh caan seh nuttin an dem nuh turn it into sumn gay on another note why ele inna suh much fandangle(as mi granny call it) unecessary

4. good morning met,metters,peepers nd others….

dis drop down pusc mahan stay inna the ooman section quite often sed speed e’ man..from de tranny suck up wat was tuck up ele stay TIGHT but not right ….gwaan chue TOPman gwaan chueeeeeee

5. Maybe because him love force himself inna gual bottom an say him a gualist ..sae buggering him before the court on him mash up d girl bottom badbad she affe do all surgery hope dem prison him cause a nuff gual him bugga an dem jus caan do nutten pple like ele need to weed out of society

6. Me no see nothing wrong wid saying him is the top man ,people mine just smutty now ah days ,leave Mr phant alone!

7. Ele you favor one ah dem hot gal a jamaica avenue inna queens. you hot to rass. look pon di man yiy brow

8. Ele remind me of a mad man me used to see when mi did a grow up….di man used to take everything tun jewelry

1. Mi nuh care if nobody waan seh my mind inna d gutter, mi nuh put nothing pass him, cauz no real macho man nah dress so a baxide, like some tranny a bubbles up and clip up dem head, and all dem f**kery deh. Mi nah judge him because him seh topman, because as Ispy seh him can just say that in reference to being a Boss/Don, but my assertion was long before that, dis look fishy fi true, a long time me suspect him of being in d batty business, him dressing always over d “top”. Well my 1 suggestion to him would be if yuh nuh want nobody associate yuh wid being a batty man well tap dress like 1, simple as dat….

9. The whole a dem inna hwt sell bare China town and China made imitation goods and fi some top price. I am not fooled. Big up Zela Pang yuh a di real G.

10. Elephant Man look like a damn battyman..mi have a strong feeling seh him f***k batty. Go tek off di damn tight clothes yuh likkle faggot

11. Mi nuh care if nobody waan seh my mind inna d gutter, mi nuh put nothing pass him, cauz no real macho man nah dress so a baxide, like some tranny a bubbles up and clip up dem head, and all dem f**kery deh. Mi nah judge him because him seh topman, because as Ispy seh him can just say that in reference to being a Boss/Don, but my assertion was long before that, dis look fishy fi true, a long time me suspect him of being in d batty business, him dressing always over d “top”. Well my 1 suggestion to him would be if yuh nuh want nobody associate yuh wid being a batty man well tap dress like 1, simple as dat….

12. Metty it come in like seh right yah now my computer a form fool of it damn self, cauz mi a try post a comment bout elephant man and it nah post and d computer a go tell me seh and try mek me know right yah now seh “Duplicate comment detected” and all now mi cant see weh me write, so a fool it tek me fah???? It could an deal today I gwine post weh me affi seh bout ele if a even pan 1 next post weh nuh related to dis or gots nothing to do with it, so try look if yuh can detect wah wrong and fix it it fi mi and find mi post fi mi yah Metty cauz a dont waan affi mash up dis computer in yah tiday eh nuh……

13. I dont care if nobody waan seh my mind inna d gutter, mi nuh put nothing pass him, cauz no real macho man nah dress so a baxide, like some tranny a bubbles up and clip up dem head, and all dem f**kery deh. Mi nah judge him because him seh topman, because as Ispy seh him can just say that in reference to being a Boss/Don, but my assertion was long before that, dis look fishy fi true, a long time me suspect him of being in d batty business, him dressing always over d “top”. Well my 1 suggestion to him would be if yuh nuh want nobody associate yuh wid being a batty man well tap dress like 1, simple as dat….

14. Thanks in advance yah mum, cauz tru I know how it stay from wah day seh it a gwaan like it have a mind of its own, I copy it baxide enuh just in case it disappear into thin air, and I dont want fi paste it roun pan d kartel section eh nuh, cauz today wi a rejoice pan dat thread although dem is 2 fishes.

15. him tag micnadstore and micnad suh dat mean a deh so him get the clothes. Pure knock dem sell fi real. all kinda fake brand

Leave a Reply to #Change Name # Cancel reply