TRACY IS THIS LIFE AFTER 40 CRISIS?

18 thoughts on “TRACY IS THIS LIFE AFTER 40 CRISIS?

1. Rass ya now mi like that talk . A no every man fit me :thumbup :hoax :hammer Thank you Tracey champion that’s so true but me find out too late

1. CANT GET HER GREEN CARD?? STOP TALKING SH*T. TRACY JUST CAME BACK FROM FRENCHMEN WEEKEND IN JAMAICA 3 WEEKS AGO. AND WHY SEE NEED A GREEN CARD WHEN SHE A CITIZEN..

2. Bx mattress Tracy! bitch please…yuh hole a taxi. Man treat yuh accordingly. You think bcos now yuh not flashing yuh hole like a ratchet knife, man a go wife yuh! The man them a NY, MIA, and LA have yuh file. This bitch weh fuck all 3 man outta one crew…yuh think bcos the man them from in the 80’s + 90’s dead or gone a prison you can redeem urself~you’re still a drancrow in a clean clothes. Y’all bitches be cap’n. Unuh live unuh young life very dirty…dash weh nuff belly, kotch a ppl yard, wear ppl clothes= you’re a bird! But want ppl good good son treat yuh like yuh a lady!! -Memba seh yuh hole never sign to digicel nor flow suh nuh memory chip nuh in ah yuh crotches.

3. Yes Tracey is correct. Is not every man fit yuh fi true because you shoulda choose a business man instead ah make some of the top dealer man dem from NY, LA, JA and FL play up inna yuh “good” punash. All you shoulda hav big house an a tour some exotic places right yah now causen seh you been there DONE THAT and plenty money flow through your hands. I guess popping Rosé in Harlem Black Theatre was life.

4. Lie Lie show us a picture in Jamaica ‘ you really think ppl a idiot what American citizen Tracey used to travel pon ppl documents bitch bye bout Tracy is a American that’s a joke :hammer :ngakak :ngakak Not one have legit papers from hen to chicken.

5. Well, God has the final say on her destiny. Wah nuh dead nuh call it duppy. Even the said Meghan Markle has been around the block a few times and end up as a royal. Dat Jeremy Meeks bwoy end up with a billionaire heiress and last me hear a marriage talk did a gwan. God is no respecter of persons suh when Him ready fi you no matter your history not a soul or mout wud of humans can stop your blessings.

Gwan chu yaw Tracey, life nuh come wid no instruction manuals, so you did some fckd up shyt in your past nuh mean seh you undeserving of better things. Open your heart to the possibilities of greatness, put some worth on yourself, and trust God and you will see miracles just open up fi you. When a good man come along you have to be able to see that and treat him right too, cause some of you so used to the drama and bad treatment that when something good comes along you don’t know what to do and mess it up. So do your inner work and better yourself so you will be able to recognize a good thing and treasure it. Keep him off social media too, cause a lot of ppl will not want to see you happy and uplifted, cause them believe that a woman of your history should be miserable for life, protect your precious things. Fi all the other women with a history who have made many mistakes, your past is not a life sentence, don’t punish yourself because of lack of wisdom in your youth, forgive yourself and move on. Have a high expectation for your life, push on and better yourself in everyway, God still love unno.

6. Low the bc woman! It’s a struggle just surviving one Jamaican man let alone many, only the fittest females can manage that! How mi never hear unnu a tell Di whoring man dem who sleep with hundreds a women seh dem shoulda rich yet?