TWIN PAUL PARTY

0 thoughts on “TWIN PAUL PARTY

1. tina and angela looks very grown upp and nice. cant help the face gela your up there mama. but tina one more botox neegle and your face gone split down the middle.

2. di ole foot inna pic 2…..jah know…..di dress deh wicked…very classy looking…as for the lady herself….well…aarrrmm….like i said…di dress wicked….girl in pic 8 in the brown….3 outta 5 buddy wave….yuh know when di gyal so hot di buddy just start bounce all by itself…well dats di buddy wave she woulda get…..dwbrcl…

1. Yuh know mi deh ya a picture di buddy wave. Why yuh gimmie dat mental image? Yuh see how di man a cross hin finga, like him a pray fi put in a gud werks?

3. Di girl in pic 7 in all black that is hairdresser Sheryl from Dunkirk, she di hair a Brooklyn now, she bad pon hair and she used to bad pon di borrowing of clothes. Look like she stop rub now cuz she used to white n buss up. Keep it up Sheryl yuh look nice wid da color yah.

4. Angela and Tina unnu PLAN fi dah one yah! Unnu BOOK fi itttt! Unnu PREPARED fi dah one yah! Unnu RUN out pon dem like ah pack ah Hyenas! FULLY BADDDDD! FULLY CHARGED!

MI NAW LIE GELA AND TINA LOOK DAMN GOOD, FROM HEAD TO TOE!!!!!!!!!! *GELA JUST NEED FI TIP WEH GO INNA DI BATHROOM, AND GO WET PIECE AH PAPER TOWEL AND WIPE OFF DAH TEMPORARY RACOON YEYE DEH….AND STEP OUT PON DEN AGAIN*

SIDEBAR: ONE THING I ADMIRE ABOUT ANGELA, IS THE PRIDE AND EFFORT SHE PUTS IN HER APPEARANCE. SHE ALMOST ALWAYS GET IT RIGHT. AND FI AH ELDER, SHE ROCKS THE F@CK OUTTA THOSE HEELS!….PUT NUFF YOUNG GAL TO SHAME.

5. Yes Angella and Tina look very nice and are dressed very “age appropriate”. Melissa I used to like how u look as a thick body girl. You used to look exotic and sexy one time. But now u look straight up silly. All the color an ting naw mek it. Yuh know is di first time mi see di Creepers guy smile. Nice pic of him and his woman. Di lady in the white dress and the man hugging her from behind in the burgundy blazer, u know I think them a husband an wife. But it look like dem deh fi yearrrrrss cause dem fayva baddddd dung to nose. Paula and her man looks nice but a hope she chilling now. Why Money Train mout always look like him wearing dat plastic ting dentist put in yuh mouth before dem tek x-ray. Him mouth cannot close?. Him look nice as always though. Erica yuh neva a Bingo. Unless u leaving di bashment fi yuh party.

6. Pic 1, is that an overnight bag that she’s carrying? You look ridiculous. Pic 2, even tho your face is very hard, you killed that dress. To the elderly couple in pic 9,no words.

7. @Cita, yes man, GELA and Tina are VERY appropriate in their attire!

And yuh got dat right again bout puffy mout’ Money Train, wid all di ugly boot dem and tight, balls clenching pants weh him have, and wid ALLLLLL him LINKS and MONEY loooong like di 2 train line, him cannot find a PROPER FITTING pair of DENTURES!!!!! MI SEHHHHHHHHHHHH MI NEVA SEE NUTTEN GET TO MI LIKE DI CONDITION AH DAH MAN DEH MOUT’…..WID ALLLLL DAT MONEY AND FLOSSING AND EXTRACURRICULAR ACTIVITIES…..NOOOOO SAH! IT LOOK LIKE A DI DOG JAW BONE HIM DASH EEN DEH, WEH MI FREN DID EXCAVATE AH CHURCH, AND BRING HOME GUH GI CLIFFORD (AKA MR VEGAS), AFTA DEM LLLLLICK HIM NAILY KILLLLLL HIM AND BRUK HIM JAW BONE, AND SET HIM RIIIIITE BACK MEK HIM HAFFI DRINK CHICKEN CHOO STRAW.