TWIN WHITE BELLY?

45 thoughts on “TWIN WHITE BELLY?

1. She and har sista shoulda stay ina di cave weh dem did a hide ina fi years.Dem start come a party and tek dung everybody in deh. It is a hell of a thing when you insecure as a woman. It was less than a year ago she did a mad/war ova Con. Twin white look like him love crawny woman cause she and Kerry look like dem come outa di same Species of Fish/turtle mix together. Granny why as ur sista Keisha breed you run gone follow behind har. Tell Keisha Kiddy no want har him just love the flight benefits. He stay in my fren DM. unuh madda Carol muss shame fi know say har 2 dawta dem no have nothing but buddy ambition.

2. It’s true, someone told me that she is really pregnant for Twin and she’s planning on keeping the belly. Granny feel like she have something to prove because she’s so f**kin ugly and since he was hiding and f**kin her she feel like she win and he is gonna want her since she’s having his child. Twin can’t do any better cause he ugly his self and nobody don’t want him them f**k him for money. Mi just waan kno what Kerry gonna do about this one.

3. Twin dont want kerry him love granny and they happy ,kerry all the call you calling down granny phone nah stop nothing baby still a born

4. Granny looks better than kerry,the belly small and neat kerry wha you ago do ya now lol kerry look like cockroach

5. She soo stupid. She come all the way out her bed to come a Round Robin to prove to Kerry and all a dancehall say she a breed??? Seriously. She fi memba Kerry is the Mother of his 2 kids, and they always leave and go back no matter what. Plus Kerry look like she gave up from di video of him surface when him a nyaam dung di place. Ewwww. Granny you proud fi show the world say White breed you wid him tongue like every body else. Ewww Girl by. Make White buy you some clothes cause you need some bad. You and your sister need to go pay some real bills then yall would be fukkin for free. The house yall livin in, thank God for yall parents yall don’t have to pay rent only the utilities. These men only use that house as a motel and pick up address unuh soon loose it. Just like your first son , you will have to take care of that baby all by yourself cause White not staying. Coo pan White way look like him wah bade and lotion to are yall serious. I can bet White neva gave you $500 one time since yall been fukkin and you trying to stunt looking clueless. Girl get a life and go hide.

6. SO WHERE IS KERRY A SHAME SHE SHAME WHY SHE CAAW FIND RD AGEN…NAW LIE GRANNY AND KERRY LOOK SICK , WHY GRANNY MOUTH SO LONG AND UNGLY… HEY GRANNY ANY TIME U TEK A NEXT PIC KEEP U BLOODCLAAT MOUTH SHUT U MOUTH 2 LONG AND UGLY…. SARRY

7. Mi never did kno say a so love go if Twin a walk a tell people how granny ugly and crawny but him a hide and a f**k har that nuh make nuh sense. How u love smaddy and a class dem up and not even waan nobody kno say unuh so called deh and in love all dem ya poppy show story yah mi caan badda wid it to rass. Him tell smaddy say him nuh waan di pitney cause it ago ugly like di gyal so him want har fi dash it weh but she nuh waan dweet

8. Mixup pupup! A wah gwan yasso a who dem yah? mek we see di man nuh…. an weh kerry deh mek weh see har tuh dem seh ugly ppl bring pretty baby a true.

9. Dwfl which part a granny cute or small and neat tpc granny can’t even beg Twin a hair style and get dat bloodclat him nuh gi har shit so make she gwan think say baby ago make har rich. If him hardly give Kerry money u think u ago get none ugly f**ka

10. @ anon 10:58
    Licky licky Kiddie container wah swear him ah dansa and deh a every party. The only reason why him leff him original woman was cause him breed Keisha and him can sleep for free and fly for free. Him woman leff that flying becasue she say him downgrade and mek she look badd. Keisha tekk bout 4 fren ina dancehall. she and har sister swear they god some “bad” pum pum but it literally is bad cause the man dem just carry dem home after the club and don’t see them till the next Friday. Free and easy come. A walk in the park.

11. Kerry lock down with her woman, the gal have kerry under strick rules plus she broke.white stop mine her.kerry is a ugly girl so this is no suprise say white run her and gone to granny. Daymeon is another one kerry hate because all of a sudden Daymeon drop kerry and all up in granny face bout he is god father. Kerry you need blessing all those wicked things you do to white and think the family wouldn’t find out.you kill off the man mother wicked gal.

12. Last time i saw kerry in the western union she smell like cat shit. She did look like she was crying she was on the phone cussing she made someone file tax for the kids and they only gave her 700 for both kids.

13. Poor kerry no man dont want her after white left her she have to run to woman now,nobody a flankers suprise say kerry turn lesbian because kerry mother is a known lesbian and her brother is a battyman also. A that fi reach her she love likes, ppl say a shakky bruck out kerry in the lesbian behavior from the 3sum dem did do.kerry shape like a dead dick so man and lesbian a go always use her

14. White claim say him have all a this money but a dem type a gyal deh him a take up and a breed. him ugly nuh pussyclat and gwan like him a smaddy.no high class gyal nah look pon pussy face white, him can f**k granny in har batty thats why him keep har around. kerry did tell di worl say white vex tru she tellk him say him caan f**k har ina har bottom so him find smaddy weh nah tell him no but mi waan kno why him nah gi granny nothing fi all a dem nastiness weh dem a keep up, she a bloodclat ediat if she think say him ago mine she a dat deh pitney deh. if u nah get nutn now u think say u a go get wen baby born. weh white eva buy gi yuh yet granny except fi maybe a plate a food?? weh u have fi show since di man say him caan carry u nuh weh cause u ugly how uj feel si smaddy weh done yuh like that is now the father of ur child. u nah go feel no way cause u did waan breed fi hype man dwl fi boost up yuh self esteem but mi a go pray say him treat u better than how he do on a daily and f**k u anite time when nobody caan see dwl

15. Kerry you is a bitter bitch get over it.you never want whit f**k you in you batty but you put you tongue in his batty hole? Bitch you confuse if him did rate you he wouldnt of show me the video.you worried about my mouth bitch i dont have to ask anyone i look better than you showubg up to a round robinb,big dance any event. Continue staying home cause you stay coming out looking like madusa.dont worry about what i get bitch o dont spend my money on fake clothes ond fail tailor made rubbish.keep calling you ain’t scaring nobody with that witchcraft shit.my family know what you about you aint gonna step to me bitch you might burn a few candels tho lol bitch we aint worried about you over here.

16. Fyi bitch my hair stay done eat some food and come off my name.you so hurt telling ppl im stressing you bitch how? I eat and sleep good day and night and i go out when i want to.my man dont have a problem with is so why malnurish kerry never trendy upset?

17. Dwl u boring ehh how u a claim the man and u caan chat to him ina party him see u and walk rite pass a that u waan people mad ova bitch move yuh crawny bloodclat a whole head a man hide and f**k yuh cause u nuh have up front appearance, which man eva wife u up granny di people dem waan kno. White a deny u to the people dem bitch gweh ya clown guh fix yuh bloodclat mouth

18. Ugly bloodclat granny u nah win u a loose by far u and white look just alike so the pitney ago bloodclat ugly to, u and Kerry come in like pot a cuss kettle none nuh look betta than none ugly ass bitches

19. This is a perfect example why women should not swear for men.

I will play Kerry bestie.. here we go

Me: Kerry you no hear say White a sleep wid Granny?
    Kerry : No sah, dat cah possible cause white no wah dem crawny gal deh.
    Kerry: White like hot gal weh look good and wear bare name brand.
    Me : Pump ah pumpum man a dawg
    Kerry: Me can swear White nah go near she cause she look like she wah bade and need some clothes.
    Me : Kerry check him Phone when him a sleep fi be sure.
    Kerry : see me tell you my girl, me know me man is pure business ina him phone
    Me : maybe she a one a di business dem.
    Kerry: him say him only use har address him wouldn’t touch har wid a long stick.
    Me: Kerry you no see di gal a breed, a could a fi who?
    Kerry: White say she sleep wid all a di man dem wah par round him.
    Me : Chile di streets say a White own.
    Kerry: *face screw up* is lie dem a tell pan White.
    Me: di baby bawn mumma , dem say white did deh a di hospital and a fi him pickni.
    Kerry:_______________________________________ Speechless.

Right about now Marie cousin Rhea a live that lie yah too. , Yankee gal juss drop baby and Rhea a try save face. Unuh fi stop meck dem man yah use unuh and then go moggle pan unh. So was Maine with Tia, and few other Philly hot girls who will be dropping shades soon.

20. Granny Please to make sure White show up wid him Birth Certificate at the hospital or ur baby will be sporting a Alias name. Dat ah if White Show up. Unuh breed fi man and di baby last name is not them name. No sah.

21. I dont know why when these tots breed fi people man dem think dem win a prize?..must of the time the man don’t even look at dem nar the kid it a shame.

22. Ppl man?????? Bitch you funny stop stalking him he dont claim you.granny this granny that lol granny got a bitch stressed.you f**k bitches now so stay in your department.ugly little bleach out rat looking bitch.

23. Granny pussy very comfortable ,house always clean,baby sort out got everything on deck.happy parents happy life.

24. Granny!!! REALLY!!!!!!!! “living in dream land” How yuh a claim di man an cah talk up to him inna party or stan up next to him? BITCH YUH A DUPPY???!!! HIM ONLY CLAIM YUH BHIND CLOSE DOORS???!!! LIFE SAD BADDDDDD!!!!!!!!!! “DEM GI WEH FREE AND NUH MAN NUH DEH BESIDE DEM”

25. She a bloodclat duppy fireal White say u did well waan breed fi him and him sorry now cause now him affi deal wid u if him decide fi mine di pitney but him still nah go bloodclat mine yuh fool fool gyal u ugly nuh bloodclat. Granny who ina philly eva claim u so u expect say him ago claim u now, mi ask him yesterday if a tru and him deny yuh like Judah’s deny bloodclat Jesus but a him u want as a baby daddy lol unuh nah go eva deh up front gyal so give it up

26. Granny mother carol could never be ashame because granny n keisha get they nastyness from her. Granny was f**king skilli a couple years ago and she supposed to be Shana cousin. I hear she lied and denied it to her shana and Carrol also lied for her and they all family. I heard a long time ago, Carrol f**k behind her own sisters so what do you expect. I thought the baby was YG junior baby?

27. Granny nobody Nuh want yuh!! Yuh ugly, tough and shape like iron board. Yuh a hype ova twin like him a smaddy fi hype over, seriously girl??? For one, yuh and sierra a fren and yuh know seh she f**k twin, suh why yuh wid your nasty self run go f**k behind yuh fren?? Nasty yuh bloodclaat nasty!!! Yuh Nuh stop hype ova man weh Nuh want yuh. Last year yuh a fight ova con and this year a twin!!

Yuh a sun backa floor cleaner ladyD and Applez and a dem a dash out all a yuh file!! Dem same one seh yuh a mad ova di yankee bwoy di levels and di bwoy nah pay yuh Nuh mind. Guuurrrlll get ya life!! Sort out yuhself inna farrin and move outta yuh madda dutty house!!

28. What unu really see inah this boy? Apparently he will never be able to get a job. When all the money run out, what are y’all going to do? I really dont understand some of you woman. Unu just guh pick up any man,what about a good future for you and your kids? I’m talking about stability!

29. I thought she was f**king YG junior? Her ugly ass sure was f**king him knowing he had a woman but if she can fuk skilli behind her cuzzin back, I guess she wouldn’t care about f**ing somebody else man. She been doing this for years now. It’s coming like women more so attractive to men who is in relationships with other people from they meet them

30. She n her ugly fren saphian been tag teaming these niggas forever. In fact I don’t think they even friends no more. It’s crazy because once you stop being friends with people, they air out all of your business. I hear saphian just have baby for one of the YG boy(kc) who been on house arrest. Then again granny say saphian was f**king a next man who she was in a relationship with so it’s probably not kc baby. She just pinning it on him.They baby don’t look like kc or saphian. Maybe it is the next man baby fi true!!! I know one Thing, when he come off house arrest, he’s not staying with her. It was something to do.

31. Granny been f**king everybody man for years along with Keisha still to this day she be dealing with skilli, junior and twin and goes around thinking she hot shit cuz she driving in one of there infinite car and dropping drugs off to people he use her and her mom struggling faking it like shit a supervisor at the airport when she in charge of making sure food get to each stores and Keisha she sleep with anything that she think loves her the whole time one of them was f**king rose babyfather Gregg and rose aka Zakiyyah don’t know if numbers really her babyfather granny say she was sleeping with another man and sending pictures of the baby to him

32. Wow! These comments are deep. That’s why you gotta be careful who you let close to you because the people who are writing this were obviously ppl who were in her circle at one point or still is. Anytime someone can come call out your mother name, you need to watch who you let in your home or in your life because these bitches are shady.

33. Like look at twin pure soars Pon him face like yuck sum gal brave no Rass ole nastiness :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp

34. She had an abortion? and the belly was showing that much? ewww….. Now he is in the parties with this new chick showing off, smh. These dumb bitches.

35. Only broke bitches mind people business this much how about go to a dance and actually party this shit is ridiculous