UNO GO PAN DIS PAGE PLEASE

http://www.tagthesponsor.com/home

MI DUS A READ AND CANT GET TO ALL THE PICS……….GO READ DI INSTAGRAM HOES DEM BUSINESS

33 thoughts on “UNO GO PAN DIS PAGE PLEASE

1. mi bloodclaat the breeding one outta Atlanta,no sah a nuff mek i guh finish up and read more cuz it nuff

(Simplicity soon in)

2. when de man reply back and seh 75k to 100k what are you gonna do eat my shit i am rich not stupid mi kin right ova..what a piece a pus-c selling a guh dung inna de DM dem no sah

(Simplicity soon sign in)

3. Hey when ppl seh doah grudeg ppl fi dem have jus work for yuh own is a relating enuh,now this man waan shit pon nd insert a salmon up inna har batty hole …dem nasty ova deh pon nd dem young green gal yah very low…any how dolly cuda fly ut she wuda tek up the offer here she come off as the kind a gal dem weh deh pon dis page yah

1. they don’t want nothing pass 35 it seems all the one weh waan buy virginity and have har lick out him batty hole dem is a set a battyman who can’t have dem way over deh suh dem fly out these upcoming whores to cum have dem way wid dem,sick mi stomach big time

4. I never understood why us black women have this reputation of being certain things when you have these women of other races doing worse

1. This is a site addressing mostly Afro caribbean women, so what other race and nationality doing a no we perogative. Me care to know what dem doing cause dem disease ass pass in our immediate “circle of life”.

5. oh thats how that fake botton crew always a fly all over with all the hottest stuff …….i knew they were whore but i never really say the inside of them hustle …. only one brown one look cute . the ex body builder from back in the days . but them fake botton look funny … do ur things yah lady as nasty as it is …………the desert man dem deal with them like dog still mi shame

1. u know when di man dem done wid dem u know dem mus sidung and laugh afa dem how dem use dem like dog. Bonita she pregnant and still a sell har body pan instagram

1. i think they know this but the money is dem drug….they will do anything for a price and all the royalty dem can pay the price ….wat a state ….modern day whores……bigger better more glamours whores…..IG CELEBS….

1. It sad badddddddddddd…All di one whey will tek di waterboarding and waa bring friends wid har . They are sick, this page may make nuff youngins wakeup

6. I have never been so ashamed of womanhood. Yes, the men nasty and want the most for their pennies and they caan bring dem tings to dem countrywomen. No iyah, thank God fimmi simple ways. Meck mi galang teck mi public transit and buy mi Made in China sweetshop couture. If a suh mi haffi seh mi hab few trinkets meck mi stay. No wonder dem haffi medicate, teck drugs, and drink to drunkardness, when you memba how you had to defile yourself fi tings it nuh must mad you. Young green gyal tun dem body inna human toilet fi worthless things that are passing.

7. Long time this reveal on the Black American sites. A lot of the InstaThots/Models you see rolling with the big rappers and athletes are outed as desert ho3s

8. Now I can swear for all of my yardie girls unno always a sey sell happiness!! Even so dem coulda never be the worst compared to them airhead headless chickens ya!!! I will defend all of dem to mi last breathe except for the scammers so tuff luck Robbas gweh!!

But if I ever hear dem try style all Errice agen..me and unno!! They didn’t even realize they were getting played and the ones who did still went ahead when the money talk turnt up.they basically debased themselves FOR FREE!!!

9. Mi say, a bird man baby Mada a beat me bad. All when them still have money man dem still a sell puxxy. On another not you see the couple who were arrested for identity theft, robbers and the gang, Unno day soon come.

10. A the fussssss me a hear bout some a dem fetish yah. All kind phucking filia to rass and I bet the gyal dem dont know wat they are but the money make dem quick fi say yes. Suppose a one camel the man ago make f**k them?

11. I don’t like that site at all those people have every right to sell without being put on blast. It very obvious that many people use social media for escorting so what’s the big deal already.

12. Metty, mi just finish up some work….now it’s back to tagthesponsor bc I know di selling pan IG was serious but mi Neva know how serious….it’s interesting and sad all in one

1. one ting whey dem use pan political prisoners etc..pour water pan dem or put dem under water like dem a drown dem