USAIN DUE TO OW MI CYAH INBOX YUH

DI PERSON SEH FI TELL YUH SEH DIS OINTMENT GOOD FI DI MOUTH AND MI FI TELL KASI FI STOCK UP PAN IT AS WELL :alay ………… KAW SHE DOE KNOW WHY KASI ALLOW YUH FI A SELFIE AND A ZOOM IN PAN DI MOUTH..ITS NOT A GOOD LOOK

14 thoughts on “USAIN DUE TO OW MI CYAH INBOX YUH

1. Mi dus a imagine di pumpum dem whey him eat full up a bacteria deh nung eno. Mouth look tink. Kasi
    yuh call di publicist fi mek dem mek di appointment a di dentist an di foot doctor??? Kasi mi did want yuh fi come second eno but at dis moment yuh gone a last place. Yuh nuh know how fi treat man wid money das why yuh shant get none. From di beautiful skin black girl get show a doe hear a pin drop bout yuh. Yuh alright? Herpes goodly full up di whole a yuh deh nung… Ohh gosh! She ago jujmp off eno.

1. Educate yourself on what it is before you make comments .

Two things… you can have it as a child if you family memba dem have an outbreak and kiss you etc. you can also get it from sagging utensils with people sharing a spliff,cigarette,
      Drinking from the same glass etc anybody can get it. Most people have it a lot of people don’t show symptoms. Also, when you go to your doctor to get tested they don’t test for it u less you specifically asked for it. Or if you have an outbreak etc. most people don’t even know they have it. So don’t be quick to bash and judge. Go get tested. God bless

2. To how him throw himself around it was only a matter of time. So this on top of the yellow teet dem. Kasi hats off to you my dear.

3. 2 damn careless, with all that money and not getting the proper treatment, sad. We have seen first hand that he is nasty and careless

4. Prbly cant take the meds due to continuous drug testing or he would have to declare he’s taking it and we dont know how confidential such a disclosure would be kept