USAIN SEH CLEAN

0 thoughts on “USAIN SEH CLEAN

1. Usain don’t look good..He needs to be properly fitted for a pair of pants, those are several sizes too small. What is wrong with these idiots thinking this tight pants shit screams classy? On the contrary, it screams ghetto. There’s a major difference between fitted and ghetto fit.
    Usain, you have too much damn money and a whole lot of height and a nice body to work with to ruin your look with this ‘garrison rich look’.

1. met you see di foot… like him just step out a ashes? you know when u buy a cheap lotion and rub it on your skin? and it caah rub out.. it just lumpy lumpy you just haffie just bade it off? him don’t look neat or clean.

2. @met the lotion just stick on pan him skin likwhen stale milk lumpy lumpy.. from you see him you know say him sweat nuff. all fi him foot mussi stink

1. him need fi ignore di catwalk and du di dawgwalk. dem kind a dressing ok fi di catwalk because most male models are fish anyway.

1. If clean means the y look like they bathe, well then they accomplished that look. If clean means well put together…….Usain honey please obtain a stylist for you and your Amigos.Apparently they have no idea on how to suit up……dark trousers, light belt.Usain looks like his pants were left in the dryer far to long!

1. The one weh neva get the memo bout dark glasses indoors, here’s a new memo: enter my indoors and mi nah mek u leave. Not inna one kidnapping kinda way but cuz mi waan do some ummm. . . Ammm. . . Research.

2. NNAH DEM A HIM DAY ONE NIGGA!!!!! WHEN ALL OF US USE TO A BIG UP ASAFA AS THE BIG MAN IN A TRACK AND FIELD!!! THAT WHY INNA LIFE WEH NUH DEAD DONT DASH IT WEH!! NOW USAIN A THE MAN

3. The one weh neva get the memo bout dark glasses indoors, here’s a new memo: enter my indoors and mi nah mek u leave. Not inna one kidnapping kinda way but cuz mi waan do some ummm. . . Ammm. . . Research.

1. whats the point of making all this money if you cant enjoy it
      leave usain alone !
      if he chooses to spend his money – not yours – on trips and fun with his friends – thats his business
      wish we all were so fortunate

4. Mi run from dis post all day…cah mi fraid fi read weh unno seh bout di “Fastest Man” Mi nah guh seh nothing bad bout mi athlete…..but Bolty Baby di pants mek yuh look ah way. Mi understand seh yuh foot get used to sneakers…but dem soft shoes deh need fi go back tuh di store. Doe duh it again yuh hear,.

Leave a Reply to Yep! Cancel reply