VEN AND DOLLY AGEN

WHAT A SET A MAN CLOWN..SUH KWESI CARRY DOLLY NAME TO VEN AND VEN NAME TO DOLLY SUH HIM CAN GET TINGS AND LIVE AND DONT WORK. COREY TOLD DOLLY THAT KWESI IS NOBODY AND DOLLY A LIE BOUT VEN A STALK HAR , DOLLY , KWESI IS STALKING YOU WITH HIS LIES AND YUH NUH FI TALK BOUT MINE MAN NEEDA CAUSE YUH HAAAAAAAAAAAAAFI MINE KWESI CAUSE HIM WUTLISS AND DOE WAA WORK

34 thoughts on “VEN AND DOLLY AGEN

1. Corey told dolly and warned her cause him si it coming suh dolly yuh cudda put out pic pan tap a pic. He doing both yall. Kwesi is nothing but a trifling lowlife who will sex just to eat instead of getting a job. He not going nowhere but in a man house di next time someone pick him up.

2. My god sumbody fi hole kwesia and give her a bad beating this sick stomach me nah lie and then two clown deh a go back n fourth and nah see say a him a the problem @dolly a so him send ven pic with u too so u stay deh man Nuffi mixup so

1. Shame fi both a dem a tell ven bout him dont F wid dolly. Ven supposed to shame cause is not the first kwesi bring her down this road she she is stupid fi allow this fi happen agen and a text man bout what she gwine give dem

3. Met nuff gal dm him inna a beg money an shoes him dont buy dolly nothing cause him did block her wah day offa him ig dats y she was on him did gwan dats y shi meck d video wey him a behave mad fi show ven him cum back

4. Dirty dolly you block me because I point out that u a mine him to since y’all both confirm he don’t work looool bitch u is sad

5. Most of the message Dolly a screenshot put up she is editing it, especially the last one she just post de gal write supm at 3:18pm nd 3:36 weh she write shows something is missing from the messages.

Mi nah ask a soul ntn Dolly shame like phuck’n dawg nd a try show face all of what she posted only shows de bwoy dont want nothing but shoes,clothes money nd de both a dem stink’n pus-c cuz if one stink so is de next fluid a mix. Anuh Ven man done pon a Dolly cuz Ven have David nd Dolly stay hack’n the bwoy phone or she has app on him phone him nuh know bout de chee a unno wukliss alike dats all i Knw

6. Yes him send ven d screenshot sah him block her cause him did wah clothes and shoes fi d chrismus it look like

7. MS MET HOPE THEY BOTH TAKE YOUR ADVICE CAUSE THIS SON OF B….PLAYING BOTH OFF THEM . IF THEM WAS MY DAUGHTER ME FIGHT AND EMBARRASS THEM A ROAD TO LEAVE HAT BOY . THEY ARE BOTH TWO GOOD LOOKING WOMAN THAT THIS PLAYER CON AND PUT AGAINST EACH OTHER .

1. Di two a dem fi strip him naked in the cold and put cold water pan him body. Tek couple pics and put it pan instagram. That wudda fix him fi life he is too much now

8. they both need to stop and lowe him. He just want things from them and that’s it. Its not he super cute him soon get his karma. I hope they leave him alone. God is showing them not to worship man

9. I dont know what they see in that fish.. him move like a bitch and can’t spell and construct a proper sentence to save his life. Him mouth kin up like when goat a sniff out p***y. Any man that take so many selfies to me is suspect and any man that love likes and like woman fi min them will mek man f**k them. bout star bwoy kmt.. u mean star gyal Kwesi. all the clothes n abs him a show screams homo.. n them too dumb broads playing themselves over that man shell. Get a life.. you both are mothers if yall can’t respect yourselves respect the kids yall careless behavior affect their lives. News Flash to u shallow materialistic dummies !!!name brand clothes and surgery don’t make you somebody or better than anybody n it won’t fulfill you and give you happiness. Them so call HOT! n wear the top of the top n still so sad n embarassing smfh.

1. Mi not even a guh seh dolly cause mi done address she long time cause she dont have a lick a sense..but ven is GROWNNNNNN and mek dis man a drag har so from year to year and she have big kids?

10. Dolly post live and take it down depositing money but bitch why you don’t go get a place of your own you not even give you mommy money for rent

11. MS MET IL DIE A GOLD DIGGER WITH MY FAMILY MAN FE PAY BILLS AND HELP WOMAN ME NO PLAY GET UP AND GO WOK THAT IS WHY ME NO LIKE SO CALLED SWEET BOY AND HANDSOME MAN ‘ YES I ADMIRED THEM BUT I HAVE BEEN DOWN THAT ROAD BEFORE LIKE THEM . I LEARNED MY LESSON YOU IF YOU CAN NOT HELP ME WITH MY BILLS LATER FOR YOU BY BY . LOOK HOW THEM DO UP BODY AND LOOK BUT DRAW FOR TRASH SORRY NOT ME ‘ I LOVE MONEY.

12. How mi nuh see nuh body talking about dem bad spelling yah….mi see Ven write $170.00 but then she sey she tek $800 outta it, mi realise sey a $1,700she waan sey….just reading dem day-day txt mek mi lose a few IQ,dem a run race fi see who can spend dem money pon a likkle boi they both need to go back to school;better yet the 3 of them need to hold hands nd skip like Hansel & gretel nd go find a class room sidung inna.
    All the good body nd pretty face nd dem affi mine man:gurl bye✋

13. 2017 and this going on Both dooly and ven is a clown. Kwesi dm me a beg mi money i just block his nasty ass . A tell me some sad story how him loose some money bla bla am thinking u cah clown dis bitch one u short and look like a dwarf so clearly aint my type two i dnt even know you and you a beg my money but what i should have done is pimp your nasty ass . Money you want f**k you shud get inna yuh batty him even a ask me if i know anyone with account that is willing for money to be put in it. SCAMMERS

14. From I was birth, somebody PLEASE come and bax me so I can wake up, This is really not true, TWO BIG WOMAN a use them money and take care of a Man bitch? How is this even possible? I have heard of it but never in my life see this, Females buying Man shoes and clothes to be with them? Both a you no shame? MY GWAD is what this? How can a low life man get these two Sistas to act this way? This man work anywhere? So really and truly you have Man Gigolo out there using females for money and roof over their head? MAN, Niggas please. So all this time, when the Dolly person post up the name brands and roses is really she a buy her own shit and post it say the worthless son of a bitch bought it for her? FEMALES? When are you going to stop this? How can a man have both a you head like this? and who knows which other female or male him out there pimping because a claat and boot, Sas Christ.

15. Dolly need fi guh sidung,,, ven ah star girl,,, Dolly need two knee brace fi straighten are carrot body,, kwesi don’t want Dolly and dis ah good source!! Ven have ah place fi lay her head and a bed fi sleep in,, dolly yuh mother dying fi yuh move and stop sleep out her couch…. Dress up everyday and don’t have ah pot fi piss in are window fi dash it threw…. Dolly guh, cash walk in ah even shoes,,,, ah talk bout $200 dollar that ah chump change fi mi fren… Cash tell u and kwesi huh use to $$$…guh should ah shame… Dress up yuh argument knock eye, mass knee gal…. Guh fava something Wey did broke up and patch back together…ven ah goodas gal with ah trade… What u have to contribute, other than track man like GPS… Yay mussi siri sista….to bloodclaat…

16. Me deh yah a laff out rass cause dem same gal deh love gwan like dem a smaddy an as well ALL can see/read, dem lower dan de concrete ground we walk pon. Dem gal deh a kunumunu an nah stap mine man cahse dem self worth get lost on dem way home from primary school. Me no feel sorry fe dem one bit. Battyman dem love well dem deserve wha battyman give. De whole a dem need fe pack up an leave merika. Imagine big grown ass woman a gi man more money dan she gi ar own son den we wonder why most little boys turn robbers and killers? A chu dem careless mummas a tek money mine man instead a gi dem de sons smh… Mek dem dutty gal deh gweh a go find dem shame tree

17. Ven I think your a nice looking girl and for your age girl you should have been wise up! What you see in Kwesi???
    Sadly alot of these broke Jamaican dudes turning on The Females to mind them and talk to Women just for somewhere to live it is very Sad!
    Ven girl..I hope you will be able to teach your Daughters to stay away for dirty BUMS like Kwesi…Afterall I hope you have Learned your lesson!

PSA!! Ladies stop Happily send your pictures to man phone and allow them to Video you if it’s not your bonified live with man!

18. Get Rid of the Scammer one in Jamaica too.Ven you are too Mature to allow these dumb men to use you..If a man can’t pamper you then stay by yourself and spend your money on yourself and Children..if you want some Dick ride it but you ain’t suppose to be paying for it.

19. Dolly Dollly! What make you think Embarrassing Ven over a broke man that is using you too! have any future plans to help you or your Son makes you a Winner?
    You are the More Stupid one! Miss Fake Rich for social Media pathetic Bitch. When you want to f**k you really carry Kwesi in Your parents house? Girl atleast Ven have her own door key!
    You mean to tell me you and your man so rich and can’t put together and get your own apartment you rather bruck it dung in your mother house Bitch that is do disrespectful.

20. Kwasi a nyam out both,Ven, bossydolly, and Paparazzi Dolly mussy from miami and more.. Them too old and desperate.

1. What him doing with the money that him cant move out him sister place though? If him did have him own place him wudda get more mining but it look like dat nah ring to him

21. Mnl.. I tell you seh Dolly dem waste gal. My mother neva did a condone these behavior inna fi a place. Dem seh it’s not what you give your children is important but what you teach dem and base on dolly lifestyle the hen nuh teach her chicks not one thing but how fi bleach. Ven yuh too old fi inna man mixup with that deh hermaphrodite Kwesi. Yuh should a save yuh money fi buy a house fi yuh pickney dem but yuh mek hype tek u over.

22. A lot of of you that are posting are missing the point. Both of them look like clowns. Both of them are trying to embarrass each other and they are embarrassing themselves. I cannot believe what I’m seeing. It’s so sad. Very sad. Both ladies are beautiful and look at the guy they are falling for. Are you both crazy? He is s batty man. I’m talking facts. Please stop this social media nonsense. All you guys are doing is let me nosy John public laugh after unnu. It is so disgusting.

23. Ven I continue to read more and more, girrrrl u soiled your image for a working class girl, u loose your way. Which big man a guh tek u up now, u embarrassed yourself all over social media. A while back I saw a picture on pink wall of a man u use to date. That man looked like a man, u should stay wid him. We all have decent family members, dem mus shame. Me shame fi u because I could tell seh a dem dutty people draw u out. Leave dem, they deserve each other 2 idiots. Imagine we deh a America the land of opportunities and dem a talk bout clothes, common f**kers. Any where u c her beat the F**k out of her, Just the fact that she post those pics

24. VEN U OLE FI STILL A TEK CARE A MAN CAUZ DIS NUH LOOK GOOD VEN U HAVE TO STOP IT FR THE BATTY MAN BABY FATHER TO NJ DAVE TO JAY ICAN PONY HYPE MR FRASS + THE FISH IN JA & KWESI EVERY MAN U TEK U RUN$$$$$$ INSECURITY A KILL U STILL FR PICKNEY DAYS TO NOW U MUMA MUST HURT & A BAWWWWWWL EYE WATA IN HER GRAVE. #SHAMEFUL