VIDEO WID JAYZ IN JAMAICA

16 thoughts on “VIDEO WID JAYZ IN JAMAICA

1. Ashanti dey bout as well. Its a good look still. Hopefully we all benefit from whatever this is because dem love bleed we culture dry.

2. Ninja Goat? If a laugh a piss up mi french cut panty.. How yu mean Ninja Goat, twang haffi gwan.

3. Lol gong prepare jigga….see him fuss Samuels a ask if him eat yet…..lololol……gong know seh is a bag a hungry belly a run een pon di ting. Lololol big man ting still…..it sad how d man dem a move. Big up jigga still

4. Jigga look fraid … him know se a bear frigga man de a Jamaica … him a hol on pon di gong locks … wen di gong move .. jigga get parro ….it’s not Brooklyn or Bronx this a real life Jamaican dem ya …

5. Not even a cheap watch him have on lol him smart !!! Cause him know yard man will nyam him food … Same so me a donut when me go Jamacia … No jewelry no big name brand clothes no hype shit … Mek dem believe me don’t have a dime lol

6. OMG…same thing i said. He looked as if he wanted Gong to hold his hand. Looked very uncomfortable in the crowd.

7. I love how the gong got along well with both Naz and Jay Z. Can’t wait to see what comes of this

8. me a wonder a who did send call all those entertainers or a nuff dem nuff so! Ninja Kid tek on piece a Ryno accident dwl!!!