VINI YUH PAWDY SEH SHE IN FI DI LONG RIDE

17 thoughts on “VINI YUH PAWDY SEH SHE IN FI DI LONG RIDE

1. Lady June you to ras old to be on pink wall a war bout man if I was Vinci I would never had made anyone know me and she a share man I would just silently block him and keep quiet cause him want two ras lick

2. A mi feh tell you I’m wouldn’t nobody know Lady Old Bloodclattt June sleeping with my man. Vini you cah do better boo run wry him nasty Rass him no have no ambition bout Lady June and Trudy too Hot too ugly f**kers. Bun them them

3. Unu a gwan like Vini a somebody!!! Kmrt!!!! Age doesn’t matta!! di Bwoy nuh stop cry Fi di big Ooman!!!!! Suh a dat unnu Fi know!!!! Nuh mileage nuh dey pan lady June but Vini need a oil change di way how Fi er mileage way up!!!!!!!!!!! Child pleasseeeeee!!!!! Unnu mean if unnu man did a f**k Vini unnu would a dash him wey di amount a man f**k Vini!!! Cause unnu know Vini nuh play Fi run di pussy!!! Wah do lady June????? Please!!!!!!!! Vini a dog shit straight!!!!!!!!!!!!!

4. Lady June to worthless go look a apartment n come out of the old woman live in work lady June a mind shower in a jail n no live nowhere

5. Lady June go build a relationship with your kids n grAndchildren dem worthless woman u is a disgrace go get a life man you too now

6. June stay really bad she no stop f**k with the gal a she send in vinni first n vinni look better than ole foot June

7. Vini always have man problem from Tivoli days, y’all just a know her so dont run come over here like vini a smady. Met put up vini file with Shawn sharp and Gucci and things were told. Vini always get the man dem and use her hard working money to keep them so they always stay for vanity and NOT love. She need to get a man her type and out of the eyes. Wait but that’s not how she is so she will always come back to this same spot.

8. Lady june mi nah lie who wan vex bust yes de time yuh spend
    Ah nurse man yuh shoulda nurse
    Yuh pickney an gran pickney dem.
    At yuh age yuh shoulda have ah likkle speego fe yuh self.who
    Wan fe be ah matey all ah dem life my gawwd.
    No man lady june yuh hole coming like some old zinc house
    Very rass shakey.
    Is ah careless life dat fe ah big woman an vini if i was yuh
    Move de f**k on showa ah wah??????.
    Man teck weh yuh self an stop meck yuh self look like poppy show yuh an granny june a war.
    Fe showa sour nasty raw cocky
    Have some pride wah yuh plan fe
    Retire as a matey.
    Like granny june duh betta mi nuh care bout yuh file only
    De baby weh born yesterday nuh have nuh file.
    It nuh look good :cd

9. Dutty Lady June you no stop look problem with vinni over shower man weh don’t want you him only a talk to you fi you live in money you no stop send pon him commissary worthless lady June u not even live no where but you a mine dutty man weh you brain deh ole lady that dutty boy will never want you if him did deh a road…

10. Met wat away vinni and har sista dem come out pon di wall , why dem 2 senior citizen here dont guh drink mint tea and eat tough crackers

11. Lady June need some stiff in her big mouth. The big old bruck down Rass woman no stop look problem with Vini and shower Man no worth shit. Lady June trek you old Rasssss to the cemetery

12. This old bloodclatt woman wah name june need fi go sit har rass down and go a church and go tek care har gran kids dem wortless bout yo deh on pink wall a cuss bout man bigbitch!!!

13. Vini good why EU no leave her alone EU blind vini move on she start f**k blesh way a keep all white may 7